תגל נשמתי..... ניסיתי להתקשר אבל לא ענית.תרגישי טוב מתוקה שלי ואני זמין עכשיו.אוהב דודי.
ח חייל מאושר! New member 22/2/01 #1 תגל נשמתי..... ניסיתי להתקשר אבל לא ענית.תרגישי טוב מתוקה שלי ואני זמין עכשיו.אוהב דודי.
ח חייל מאושר! New member 22/2/01 #2 עדנה יקרה... התחרות לא נגמרה אני שולח לך חיבוק מתאגרפים ונשיקה מהאגדות.דודי.
ח חייל מאושר! New member 22/2/01 #3 ניבוש מתוקונת שלי... התגעגעתי נורא.איך את מרגישה?העקרב זה המזל שלך?כי גם אני עקרב!דודי.
ח חייל מאושר! New member 22/2/01 #4 מאיה מלאכית קטנה שלי... אם את רוצה להתקשר אז תתקשרי אלי ל056 כי ה054 זה של חבר.לילה טוב מתוקה שלי.אני תמיד כאן בשבילך אוהב ותומך דודי.
מאיה מלאכית קטנה שלי... אם את רוצה להתקשר אז תתקשרי אלי ל056 כי ה054 זה של חבר.לילה טוב מתוקה שלי.אני תמיד כאן בשבילך אוהב ותומך דודי.
A A-naT New member 22/2/01 #9 אני סתומה, אני יודעת... ...כי הלך לי לאיבוד המספר... תשלח אותו: [email protected]
נ ניב-עקרב New member 22/2/01 #5 הי ילדון.. ככה, תלוי אם יש או אין חום.. אכן זה המזל שלי.. מתי יש לך יום הולדת?? המזל הכי אחלה, לא?? בי חמוד ושמור על עצמך שם, בכפור.. ניב..
הי ילדון.. ככה, תלוי אם יש או אין חום.. אכן זה המזל שלי.. מתי יש לך יום הולדת?? המזל הכי אחלה, לא?? בי חמוד ושמור על עצמך שם, בכפור.. ניב..