תגל יקרה שלי..

תרנגולת

New member
תגל יקרה שלי..

חשבתי אם לכתוב לך את זה כאן או לא.. חשבתי אם זה בסדר.. אם את עוזבת בגללן, ופגועה בגללן- אני מבינה, אבל חושבת שזה לא נכון וחבל.. אם זה סיבה מהולה בסיבה.. בזה שאת סוחבת המון מהפורום על הגב שלך, אז אני גם.. מאוד מאוד מבינה..אבל חושבת שזה חבל.. אני זוכרת שכתבת הודעות של באמת באמת מה שאת מרגישה, שכשהיה לך רע היית פונה לפורום (את יודעת איזה). מהרגע שנפתח כאן הפורום, ואפילו שם.. הרגשת שאת צריכה לדאוג לכולם.. הפסקת כבר לכתוב מה שרע לך, ומדי פעם כשהיה לך מאוד מאוד רע, היית אומרת שאת לא מסוגלת והולכת. זה לא כ``כ בריא, וחבל.. אם תכתבי גם את- יתמכו בך.. חבל לי שאת לא משתפת אותנו גם.. חבל שאת לא נותנת לעצמך לקבל תמיכה.. ומאוד מאוד חבל לי שלקחת את הפורום כולו על הגב שלך.. זאת קבוצת תמיכה.. קבוצה- לא החבר`ה במתגודדים סביב 2-3 אנשים ואומרים להם הכל והם צריכים להיות שם כל הזמן.. אנשים כותבים הודעות- וכל אחד קורא, ומחליט.. אם יש לו משהו מהלב לכתוב, אם יש לו עצה, אם יש לו משהו מעודד לכתוב.. את לקחת את הפורום על הגב שלך, יותר מדי על הגב שלך.. הוא לא אמור להיות מעמסה.. הוא אמור להיות קבוצה שמגיעים אליה- כשצריך תמיכה, או כשרוצים לתמוך, או כשרוצים להיות בה.. או לסתם שטויות.. הפינה הקטנה מהעולם (שגדלה מאוד..:). אני יודעת שאמרתי לך את זה המון, ואני אומרת עוד פעם. אני לא יודעת עד כמה זה קשור לעזיבה שלך.. אם זה קשור בכלל.. בין אם זה קשור ובין אם זה לא.. זה חשוב להגיד.. משום מה זה גם המקום היחידי שאני מגיעה אליך- את כבר לא באיי סי.. וגם.. יש עוד מישהי שעושה את אותו ה``מסלול`` שאת עושה.. בלקחת את כולם על הגב שלה.. גם היא פעם כתבה כשכאב לה.. ועכשיו היא לא. את יודעת מי- היא בטח יודעת גם.. מצטערת שזה כתוב כאן, מקווה שלא תכעסי. אוהבת אותך מאוד, תרנגולתך.. מקווה שתחליטי להשאר, ואם לא.. אני מכבדת אותך על החלטתך, ורוצה להגיד לך תודה.. תודה.. ותודה.. ושחבל לי, אבל אם את שלמה עם זה וחושבת שזה הדבר הכי טוב.. אז.. זה כבר מאוד עניינך. אולי זה באמת הדבר הטוב.

תרנגולת יקרה

כל מילה - פנינה. כל פעם אני נדהמת מחדש מכושר ההתבטאות שלך. אוהבת אותך כל כך וכמה טוב לתגלי שיש לה מישהי מדהימה כמוך. ו.....אני אקח את זה בחשבון, טוב? מאיה

למעלה