תגל המיוחדת מכל.

מלאה

New member
תגל המיוחדת מכל.

אני כאן ולא כאן, מנסה להתנתק כי קשה לי לפעמים אבל תמיד עוקבת בפורום. תמיד קוראת את התגובות שלך,את בחורה מדהימה, יש לך כלכך הרבה לתת. קראתי את תגובתך ל``ילדונת`` וזה נגע בי (למרות שזה לא מופנה אלי) זה מה שיפה בעולם הוירטואלי, הכל יכול להיות לכולם. קבלת הפנים שלך לחדשים והאהבה שאת מחלקת לכ המשתתפים מהווים השראה בשבילי. בזכות האישיות המופלאה שלך (שעולה ממכתביך) אני זוכרת שיפה בחוץ ושיש אנשים יפים. כיף לחברים שלך וכיף לך שיש לך אותך. אוהבת מאוד למרות שלא מכירה בכלל .מ.(-: (-: (-:

כל כך הרבה.....

כל כך הרבה הודעות שלי נשארות בלי תגובות.אני כל כך משתדל לתת כל מה שיש לי.דפדפנה אחורה ותראו..... שלכן דודי העצוב

דודי נו מה לא מתייחסים?!?!?!

מה אתה עושה צחוק?!!??! ביייייטח שמתייחסים! אז יאללה חיוך! הפסיכית.

מלאונת

מזמן לא שמענו ממך, וכבר התחלתי לדאוג. מקווה שהכל בסדר. זה בסדר שאת מנסה להתנתק, אולי זה דווקא מראה על הצד הבריא שבך, אבל רק תודיעי מידיי פעם מה נשמע, שלא נדאג יותר מידיי. אוהבת למרות שאני לא מכירה מאיה הפרה

@tagel

New member
מלאונת מקסימונת

וואי, איך גרמת לי להסמיק, לחייך מאושר. תודה מתוקה על המחמאות....אבל באמת שלא עשיתי דבר שיצדיק את זה. הפורום הזה הינו פורום תמיכה ואהבה. כל אחד ואחת מביעים כאן אהבה בדרכם הייחודית. זה הבית הווירטואלי שלנו... המקום להרגיש הכי חופשיים, גם אם זה אומר, להכנס ורק לקרוא. את יכולה להכנס ולהיות כאן ככל שנפשך חפצה. אנחנו לא שוכחים כאן איש. אני חושבת שהבנות כאן מעניקות לי אהבה יותר ממה שהן יודעות בכלל... השמש זורח כל יום, גם אם יורד גשם...ויפה בחוץ תמיד...רק שאנחנו לא שמים לב. האמיני לי, לא בזכותי, כי אם בזכותך. את רוצה לראות את היופי החיצוני של העולם, את בחרת...ולכן ראית...לא בגללי. מתוקונת, כייף לי שיש לי אותך, כייף לנו... אל תמעיטי בערך עצמך, אנחנו גאים שאת חלק מאיתנו...מכירים או לא...יש כאן ים של אהבה עבורך... אם יבוא לך, אנחנו כאן לשמוע מה שלומך ואיך את מרגישה... שבוע טוב... מכולנו :)

למעלה