תגל.. ההגיון שלי.

תרנגולת

New member
תגל.. ההגיון שלי.

ההגיון הבריא שלי עדין קיים.. הוא מטרד. הוא גורם לי לסבול עכשיו.. הוא תמיד הטריד אותי.. אם לא היה מטריד- הייתי מקשיבה לו..

למה?!?!?!

את מודעת שההגיון הבריא קיים עדיין.. הוא ב-ר-י-א למה הוא מטרד בשבילך-לא הבנתי...

תרנגולת

New member
כי..

הוא מפריע לי להיות שלמה עם מה שאני ממילא עושה.. הוא לא הקובע, הוא סתם גורם לי להרגיש שאני לא בסדר.

יש גבול לחלומות ילדה..

נכון חבל (או שלא...) מאושרת אני לא אהיה בריאה.. אני בריאה........!!!!!!! די כבר עם זה! אומנם ה-פרה אבל בריאה!!!!!!!!!!!!!!!

תרנגולת

New member
בטח.. שתיהם את תהיי..

ואל תספרי לי שטויות. מי שצם, ואוכל מעט, ואוכל הרבה, ומקיא ומשחק עם הגוף שלו- הוא לא בריא. אני אומנם מטומטמת.. אבל לא עד כדי כך.

מממ...תיקון...

לא צמה לא אוכלת מעט לא מקיאה ואת לא מטומטמת (ואפילו לא קצת) סצם משהו שהיית צריכה לדעת.

תרנגולת

New member
יופי.. לבריאות ילדה..

אני מקווה שהלא אוכלת מעט הזה הוא באמת אמיתי.. כי אני לא כ``כ בטוחה..

ואני רוצה....

גם את תרנגולת וגם את עדנה בריאות. תמלאו את מישאלתי? אם כן ואם לא אוהבת אתכן בכל מקרה. שלכן הפרה

איזה מזל שיש הגיון....

את יכולה לראות בו מטרד כמה שאת רוצה אבל אני מאושרת שהוא שם. אולי הוא מביא סבל, ואולי הוא מבלבל, אבל בלעדייו.....היינו כולנו אבודות, ילדה. והוא ישב שם עד שתקשיבי לו.... הוא עקשן מאוד, תדעי לך. והוא יודע שהעבודה שלו כל כך חשובה, אז גם אם לא תשלמי לו משכורת הוא ימשיך במשרתו ולא ינטוש. דיברתי איתו, והוא הבטיח לי... והוא מחכה....כבר הרבה זמן. וממשיך לחכות. כמו שאני ממשיכה לאהוב אותך לא משנה מה תגידי ולא משנה אם תכעסי עלי בגלל שעשיתי איתו הסכם מאחורי גבך. את שומעת שם? א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך!!!!!!!! מאיה שלך

למעלה