אבל אני מחפשת את תגל..... כי היא כועסת עליי......................... ממש כועסת... ו....אני עצובה בגלל זה... והיא לא ענתה לי למייל.... וגם לא להודעה.... יחס?....אין יחס..... נורא עצוב לי עכשיו נורא באמת.... חברה שלי הושפעה ממני והיא מתקדמת בצעדי ענק לעבר האנורקסיה....היא מושפעת מבינה? אני לא יכולה להסביר את התחושות שלי כרגע אולי מועקה ענקית תספיק?!?! אני לא חושבת.... זה שאני ממש פוגעת באנשים כבר הזכרתי?.. תגל,חברה שלי......ויש עוד כמה שאני לא יודעת עליהם אבל בטוח פגעתי בהם....חוצמזה שהיום זה היה היום הכי מגעיל בבי``ס... אבל אני מעדיפה לא לדבר על זה.... סליחה על הדיכי.....שלא תושפעי ממני חלילה. אני מדבקת... מצורעת פסיכית מטומטמת.. עדנה הדפוקה
יש לי חיסון עמיד במיוחד..!! אבל אם את לא רוצה לדבר, אז זה גם בסדר.. שתדעי שאם כן בא לך אני כאן. אז קבלי ממני את כל היחס שאת צריכה.. ואל תדאגי לי, אני גיבורה וחזקה ומחוסנת. המון אהבה. חיבוק גדול וחזק ניב
חיבוק כבר לא עוזר שיר לא עוזר אוכל לא עוזר בי``ס לא עוזר חברות לא עוזרות וגם הפורום.......כבר לא עוזר.... מאסתי בחיים אני רוצה למות אלוקים בבקשה קח אותי אני רוצה לשמור על כולן בבקשה! אני בדיכאון נורא עמוק עכשיו נורא עצוב לי נורא רע לי נורא כואב לי הלב צורב הדמעות כבר לא זולגות גם להן הכאב גדול מידי אני כ``כ חלשה כ``כ חלשה מה עליי לעשות מה? אני לא רוצה שחברה שלי תידרדר לסבל שלי! ותביני היא אומרת וחוזרת על אותם משפטים שאני אומרת היא חוזרת על הטעות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבורה מבפנים עדנה הדפוקה
ניסו להדביק לי כמה פסיכים.....אבל אני!!?!? לא!?!?!? מה פתאום!?!?!!?!!?!?!?!?!!?!?!? בחיים אני לא אדבר איתם! בלי לפגוע.. עדנה הפסיכית ששום פסיכי כבר לא יכול לעזור כך ש...חבל על המאמץ....