תגלי, לכבוד הגשם

מאיה ה

New member
תגלי, לכבוד הגשם

אני יודעת שאתמול פיספסתי, מודה. סליחה, טעות בכתובת. אז היום אני אנסה משהו אחר: אני מנסה לשים את הדיסק במערכת, אבל משום מה היא מתנכלת לי ולא פועלת. אז תאלצי להסתפק רק במילים. חבל. חיזיון מקומי (ריטה) ------------------- אני זוכרת איך כולם ברחו בגשם ורק היא עמדה ברגליים יחפות בבגד ספוג מטר ובנשימה נרגשת לוגמת מים כמו ברושים ורקפות חיוך של קיץ שנקרע מקיר בית הקולנוע התעופף וחג מעל ראשה כמו עפיפון צולל ואז היא צחקה פרשה זרועותיה וכך עמדה בגשם הנופל כל האנשים בחלונות התבוננו בחיזיון המקומי תמיד היא משתגעת עד שהיא נרגעת בגשם תמיד בקיץ היא היתה אבק פורח ובשמש ריחפה על פני הרחוב כמו צל עובר ובלילות הסתיו חלפה מוכת ירח כמו רוח רפאים ברעם הגובר פתאום התחיל גופה לנוע במיקצב הגשם והבגדים הרטובים נשרו מעל גופה והיא היתה יפה כל כך נואשת כשהיא רקדה שם עירומה עם הסופה כל האנשים בחלונות התבוננו בחיזיון המקומי תמיד היא משתגעת עד שהיא נרגעת בגשם....... לו רק יכולנו לנו להישתגע לפעמים......ולרקוד בגשם. אולי העולם הזה היה ניראה אחרת. אוהבת מאיה הפרה שלך

מאיה חמודה שלי...:) :)

התגעגעתי אליך.איך את מרגישה אני מקוה שטוב כמו אתמול ויותר.אוהב דודי. :) :)

מורני !

New member
היי, בלי להתנצל....

מאיונת, את יודעת שאני אוהבת אותך.. נשמה שלי, אם את מרגישה שמשהו לא בסדר, פשוט תרחמי טלפון... אז נכון שאתמול לא עניתי לטלפונים, אבל רני ענתה במקומי... אני לא כועסת ממוש... תודה על השיר מקסימה... אפשר להזמין עוד שיר? אוהבת תגוש דביבונית

למעלה