תגלי ועדנה יקרות....

חזירע

New member
תגלי ועדנה יקרות....

אני קוראת את כל מה שנאמר כאן ביומיים האחרונים...קוראת, מדפדפת אחורה לראות בדיוק במה מדובר, עוברת ל``וידויים`` לבדוק איך זה התחיל...ואח``כ קוראת את ההודעות שלך תגלי ושלך עדנה`לה על רצונכן לא לקחת יותר חלק בפורום... אז נכון, אני סתם חזירע שלא כותבת פה יותר מידי, לא תמיד נמצאת, די אנונימית, אחת כזו שעדיין לא נתנה את הטלפון שלה למישהי כאן בפורום, לא נפגשה, לא ראתה, לא כ``כ נשמעה אולי... לכאורה אני לא ממש צריכה עכשיו לשבת ולבכות...אני לא ממש צריכה אולי להרגיש את המחנק הזה בגרון...אבל אני כן מטפטפת לי פה מעל המקלדת, מרגישה את המחנק הזה טוב טוב...כאילו משהו תקוע לי שם- בדיוק במקום שממנו בוקעות המילים... ואני יושבת לי מול המחשב...כותבת...מוחקת...מרגישה שאין לי מילים...ששום דבר שאגיד הוא לא מספיק חזק, לא מספיק ברור, מרגישה פתאום עילגת כזאתי... לא חשבתי שאי פעם אוכל לאהוב, בכאלה עוצמות, אנשים שאפילו לא ראיתי, שאפילו את קולם לא שמעתי... אז אולי לא אמרתי את זה מספיק...:``בנות פורום יקרות- אני אוהבת אותכן מאד...קוראת הכל(!!!) עד להודעה האחרונה...וחושבת הרבה על הפורום ודייריו...אני לא תמיד מגיבה בהודעה אבל תמיד תמיד שם...מעברו השני של המסך...קוראת בשקיקה, כואבת את כאבכן ושמחה בשמחתכן...`` ועכשיו...עכשיו אני כואבת...כואב לי שככה התפתחו הדברים... רוצה לפנות לכל אחת אישית: תגל-אז נכון שהיה קטע כזה שהתפתח בצורה לא יפה...פגעו בך, הטיחו אשמות, לא הבינו נכון...אבל תגלי נאמרו כאן דברים של בנות צעירות מאד בשעה שהן חסרות אונים...בשעה שאין הן יודעות איך לנהוג וכ``כ כ``כ זקוקות להכוונה...שמישהו כבר יגיד להן איך לנהוג...וכן, הן פגעו, וירקו לבור ממנו רצו לשתות... אבל תגל, מפה ללעזוב את הפורום??? חבל לי שאת לא מעריכה את עצמך מספיק, חבל לי שאת לא יכולה לראות את עצמך בעיניים אחרות, בעיניים שלנו...כי אם כך היית רואה, היית רואה בן אדם מדהים ואהוב כ``כ שמילים כמו שנכתבו עליו ע``י קומץ קטן נראות כ``כ תפלות, כ``כ חסרות בסיס...אפילו מצחיקות... כמו משהו כ``כ לא תואם את המציאות שפשוט מביא חשק לצחוק... תגלי- תהיי חזקה מספיק כדי להעמיד את אותן בנות במקומן...להסביר להן איפה טעו וכמה פגעו...ולדעתי, לדעתי הן כבר מצטערות...תחושה כזאת...לא מרשה לך ככה לקפל זנב ולברוח...יותר מידי חשובה לי...יות רמידי חשובה לכולם.... ועכשיו עדנה`לה- מבינה אותך מאד...קודם כל זה לא קל...לנסות לעזור לחברה...לטפל בעצמך...לנסות לפעול הכי נכון שאפשר...לראות את החברות הטובות שלך שאת אוהבת מאד נכנסות לויכוח ואי הבנה עם אמא גולי שאת כ``כ אוהבת...לא קל להיות תקועה ככה באמצע...להיקרע בין אנשים אהובים לאנשים אהובים אחרים...כ``כ קשה וכואב.... אבל עדנה`לה...טיפלת בזה כ``כ יפה! קראתי את מה שכתבת בפורום ``וידויים`` וכ``כ התרגשתי...כתבת הכי טוב שאפשר היה לכתוב...הצלחת לראות ולהבין את שני הצדדים...ילדונת, כ``כ הייתי גאה בך כשקראתי... את! את צריכה להרגיש טוב אם עצמך, את פעלת הכי טוב שאת הבנת...!!! עכשיו, בנוגע לזה שחברות שלך נכנסות לפה וקוראות מה שאת כותבת...נראה לי שאת צריכה לדבר איתן...להסביר להן שהכניסה שלהן לפה תשאיר אותך בלית ברירה בחוץ..תשאיר אותך ללא תמיכת הפורום...לבקש מהן שיאפשרו לך את הפינה הזו בשביל עצמך...זה אמנם פורום פתוח לכולם והן יכולות להגיד לך שזכותן המלאה להיכנס...אבל אם תסבירי להן את הבעיתיות הן יסכימו כי הן אוהבות אותך מאד כמו שזה נראה...!!! לא נראה לי שהן היו רוצות שתיכנסי לכאן בשם בדוי אחר ותחשבי על כל מילה שאת אומרת... או שלא תכנסי לכאן בכלל... בקיצור עדנוש, גם לך, כמו לתגלי אני לא מרשה לעזוב בגלל סיבות כאלה...שמעת עדנה? חזירע לא מרשה!!! טוב, מקווה ששתיכן תעשו את הבחירה הנכונה לכן באמת... אוהבת אותכן מאד, חזירע.

למעלה