תגלית.

מ א י .

New member
תגלית.

היום הבנתי משהו חשוב מאד. כול החיים שלי מנווטים מאותו מקום. כול מה שאני עושה. המחשבה שלי. התגובות שלי לאנשים. דברים שאני חולמת עליהם , דברים שאני מפחדת מהם .המשפחה שלי והאופי שלהם. מדהים איך לא קלטתי את זה עד היום: אני רוצה להיות חופשיה. ברור לי שאני כבר חופשיה. זה י ד ו ע . שאני בוחרת . שאני יכולה לבחור בכול דבר. אבל זה לא מספיק. אני רוצה שהחופש יהיה ה ב נ ה. התחלתי לתרגל התבוננות בנשימה. אני נותנת לגוף לנשום לבד. מדהים איך בעצם הגוף שלי יודע מה הוא צריך. מדהים איך מעולם לא האמנתי בכך. לעמוד על המשמר. שהוא נושם. חה חה חה . כמה מצחיק. להיות בשליטה. שלא יקחו לי ת,חופש שלי. כמה מצחיק. קראתי משפט: ההליכה מתוך האמת הפנימית היא החופש האמיתי. אני רצה ליישם אותו. יום פורה מיטל.

אשרייך

מיטל ברוך בואך! אני כל כך שמחה בשבילך שזכית לתובנה כל כך נכונה. נפל ממך מסך אדיר.הנשימה זה הדבר הכי פשוט עלי אדמות. את צריכה רק להאזין לה. נשימה ונשמה זה בדיוק אותו דבר. יקירתי התחלת להתחבר לנשמה שלך. אין צורך יותר במשחקי שליטה. העולם ממשיך לנוע גם בלי שתנסי לשלוט בו.שיהי לך הכי טוב בעולם. עם הרבה אור ואהבה ללא גבול. מיכל.

למעלה