תגלית מרעישה!

in bal1

Well-known member
ביישן, ושכחתי איך לחזר... האמת, עם איך שאני נראה, וגילי המופלג, זה ברור למה אפ'חת לא רוצה אותי.
ואם לנסות להיות רציני (קשה לי.. .) החיזור המוגזם במצב שלנו נראה לי קצת הזוי, מה כבר ביקשתי, קצת סקס חוםשי ומאושר פעם ב.. ..
קצת התקשקשות, קפה או משהו, מתאים סבבה, לא מתאים, לא קרה כלום.
מנצל"ש, מישהו יודע אם יש צימר טוב באזור בית עובד, נס ציונה, רחובות?
גם אני כבר לא בת 20.אבל מה דעתך קודם קצת קשקשת אח"כ קפה משם טיפה מחמאות בגבולות הטעם הטוב.ואולי אז יזוז משהו.
נסה את זה עם מישהי.אולי האופי שלך יוקסם לה?.קודם תתמקד במשהי .

alongrin100

Well-known member
גם אני כבר לא בת 20.אבל מה דעתך קודם קצת קשקשת אח"כ קפה משם טיפה מחמאות בגבולות הטעם הטוב.ואולי אז יזוז משהו.
נסה את זה עם מישהי.אולי האופי שלך יוקסם לה?.קודם תתמקד במשהי .
האסטרטגיה של "קודם תתמקד במישהי" היא אסטרטגיה גרועה.
אני מבין איך היא משרתת את אותה מישהי (תשומת לב, חיזוקים לאגו) אבל לא משרתת את הצד השני.
נשים מן הסתם מקבלות הרבה מאד תשומת לב גברית.
באמת שאני מעריץ את יכולות חלוקת הקשב שלהן, וניהול מס' שיחות בכל מיני ערוצי תקשורת במקביל.
3-4 גברים בטלגרם, החברה החופרת בוואטסאפ, הבעל בטלפון וכולם חושבים שהיא מדברת רק איתם.

האסטרטגיה הנכונה היא להתמקד באותן כמה נשים שמגלות בך עניין אמיתי ורוצות לקדם את הקשר הלאה.
איך יודעים? אשה שמעוניינת, יודעת להבהיר את הכוונות שלה מעבר לכל ספק.. אי אפשר לטעות בזה.

את כל השאר - פשוט לסנן ולהעיף. בזבוז זמן אמיתי.

נ

נווהשאנן

Guest
למה קדחת? הוא ניסה בדרך אחת (הקצרה) מה יצא לו מזה?

אני מבין איך היא משרתת את אותה מישהי (תשומת לב, חיזוקים לאגו) אבל לא משרתת את הצד השני.
באמת שאני מעריץ את יכולות חלוקת הקשב שלהן, וניהול מס' שיחות בכל מיני ערוצי תקשורת במקביל.
3-4 גברים בטלגרם, החברה החופרת בוואטסאפ, הבעל בטלפון וכולם חושבים שהיא מדברת רק איתם.

האסטרטגיה הנכונה היא להתמקד באותן כמה נשים שמגלות בך עניין אמיתי ורוצות לקדם את הקשר הלאה.
איך יודעים? אשה שמעוניינת, יודעת להבהיר את הכוונות שלה מעבר לכל ספק.. אי אפשר לטעות בזה.

זה טקסט מכונן מה שכתבת. בפרט החחק הראשוון כאילו נלקח מהסטנדאפ של עדי אשכנזי

in bal1

Well-known member

אחרי שהוא התמקד בכמה נשים העונות על הצורך,מהן הוא צריך לבחור אחת לא?
ואחרי שבחר אולי קצת חיזור ולא להגיד אז את באה לצימר? או מה ההעדפות המיניות שלך? או מה שהייתי עושה לך!
אותי זה טיפה מרתיע למרות שאנחנו לא ילדים אבל בכל זאת.

alongrin100

Well-known member
אחרי שהוא התמקד בכמה נשים העונות על הצורך,מהן הוא צריך לבחור אחת לא?
ואחרי שבחר אולי קצת חיזור ולא להגיד אז את באה לצימר? או מה ההעדפות המיניות שלך? או מה שהייתי עושה לך!
אותי זה טיפה מרתיע למרות שאנחנו לא ילדים אבל בכל זאת.
פה אני מסכים איתך לגמרי

ביישן, ושכחתי איך לחזר... האמת, עם איך שאני נראה, וגילי המופלג, זה ברור למה אפ'חת לא רוצה אותי.
ואם לנסות להיות רציני (קשה לי.. .) החיזור המוגזם במצב שלנו נראה לי קצת הזוי, מה כבר ביקשתי, קצת סקס חוםשי ומאושר פעם ב.. ..
קצת התקשקשות, קפה או משהו, מתאים סבבה, לא מתאים, לא קרה כלום.
מנצל"ש, מישהו יודע אם יש צימר טוב באזור בית עובד, נס ציונה, רחובות?
מאמין שבבית אלעזרי יש את הישן והטוב אבל 16 שנים לך תדע

in bal1

Well-known member
אז בוא ננהל אותם נכון.ולפעמים הדרך הארוכה יותר היא טובה יותר.

in bal1

Well-known member
למה קדחת? הוא ניסה בדרך אחת (הקצרה) מה יצא לו מזה?

למעלה