תגלית מפתיעה

TangoTango

New member
תגלית מפתיעה../images/Emo42.gif

כשקיבלתי את המכתב בו התבשרתי שעברתי את שלב א´, גיליתי דבר מאוד מפתיע(או אולי לא כל כך למי שכבר ידע): האם זה נכון שאפשר ללמוד את מקצועות ההנדסה רק בטכניון? ממה שהבנתי מסלול *הנדסת תוכנה* קיים גם בת"א (כחלק מהפקולטה למדעי המחשב, כמובן) אז למה לא אישרו לי אותו גם לתל אביב????

say what?

ממתי אפשר ללמוד הנדסה רק בטכניון? זה נכון שהנדסה זה הדבר העיקרי שלומדים בטכניון, אבל מה עם תל-אביב? באר שבע? הנדסה אפשר ללמוד בכל אוניברסיטה שמציעה את המסלול, ושרשום בקטלוג העתודה. זה ההגבל היחידי.

TangoTango

New member
what

אז מדוע אישרו לי את המקצוע רק לטכניון? האם מדובר בטעות מצערת? הפקידה בלשכת הגיוס לא עזרה לי הרבה. האם למישהו יש מספר טלפון שיעזור לי יותר? (חוץ מהמספר של מדור עתודה שמטפל רק בסטודנטים)

amitai1

New member
יש הרבה סיבות

אולי נגמרה להם המכסה לתל אביב? אולי הציונים שלך לא היו מספיק גבוהים לתל אביב? אולי היה חסר להם בטכניון אז הם העדיפו לשים אותך שם? אין כמעט עתודאים בהנדסת תוכנה בטכניון, ככה שאתה מאד מבוקש שם... תדבר עם מדור עתודה בתל אביב. הם מטפלים גם במועמדים.

שחר90

New member
נו באמת

לפחות 5 חברים שלי בגיל שלי בהנדסת מחשבים בת"א יש שם עוד המון עתודאים אז אל תבלבלו את השכל ואני בהנדסה בתל אביב אז מן הסתם לא לומדים רק בטכ´ לדוגמא אצלנו פסגות מחולקים 28 טכ´ 12 תל אביב. כאילו, דההההההה

למעלה