תגלית חשובה

תגלית חשובה

בהתאם למצבי הנפשי הרעוע באופן תמידי החלטתי לאשפז את עצמי במוסד מיוחד וסודי. פגשתי שמה אדם לבוש בחלוק לבן, הוא הביט לי לתוך הלבן של העין עם מכשיר מיוחד, נתן לי ללהג מול כתמים שחורים, "מה זה מזכיר לך", שאל "זין, כוס, חבל תליה" השבתי, הכתמים הבאים כבר היו יותר ברורים, "חרב, חולדה, מגפה" "מגפה ?", הוא תמה "כן.. אתה לר רואה את הבקטריה של הדבר ?" הוא סגר לי את מבחן הרושך והביט בי בריכוז. "המצב שלך קשה מאוד, אני חושש שאין ברירה, אסור לך להתיחס לקפת יותר." "למי" ? "לקפת" היצור המתועב הזה מהפורם מגלומניה... תשמע לי חבוב, תתעלם ממנה ועוד שבוע הכתמים האלה יראו לך כמו פרחים." "תמיד אהבתי פרחים" הרהרתי

קפת

New member
פרחי הרוע

אם היית מפסיק להשפריץ ומנצל את הזמן כדי לנקות קצת את כתמי הרור-אשך שלך, הם לא היו משחירים. נכון שאתה לא יכול בילעדי? גמני אוהבתותך.

את תותח החוקן

שהחמור קנה לקפת במתנה כבר ניסית? יופי של דבר למעט טינטון באוזן הוא מצליח לרפא כל דבר, תשאל את קפת.

קפת

New member
נו, עכשיו הכל ברור

מי האנאלי שלא יכול היה להתאפק וסחב לי את התותח מהלוקר. אפילו לפני שהספקתי לשמן ולסוך אותו כמו שצריך. אני מניחה שזה כאב, יהושוקי. מאוד כאב. אם היית מחכה בסבלנות לתורך, היה הכאב נמנע ממך. והיית מקבל ממני גם זריקת טישטוש לפני. בעיה שלך. אז ככה, גרגרמותק, תצטרך לסמוך על המילה של יהושוקי, כי לי אין שום נסיון קליני עם התותח, רק ידע תיאורתי, ששאוב מחקר מטה-אנליסיס שפורסם לא מזמן בNEJM על ידי קבוצת פסיכו-פרקטולוגים מהמחלקה לחיקון באוניסיטת אזרבאיג'אן. אגב, הם טוענים שם שלא רק שהתותח (חוקן, לא ציון) אינו מרפא טינטון, אלא כפי הנראה מחריף מצב קיים, או גורם להתפרצות התופעה באוכלוסיה עם פרה-דיספוזיציה גנטית או סיפור משפחתי.

הכאב

כמו אח הוא לי. מהו תותח חוקן משומש לעומת מצבטי הפיטמות שחלקנו יחד בעודך מטפטפת שעווה חמה מנר נשמה דולק שתקוע לך בפי הטבעת על אשכי הקשורים במהודק בחוט נילון שמשמש לדייג כרישים? הא? מה?

חמדה

להתבלבל בין אחותי* לבינך זה בערך כמו להתבלבל בין ההיפופוטם לבין אנפת הבקר שעל גבו. *אחותי לצורך העניין היא אנפת הבקר.

קפת

New member
אל תעשה אאוטינג לשם שלי

נו, ובכל זאת - התבלבלת. די להסניף דבק, כפרות. תעבור לגז מזגנים. יותר שווה.

את בטח יודעת*

שפריאון 22 כמו נפיחות של עדרי כבשים** פתיות פוגע בשכבת האוזון העדינה. ואני בחור אקולוגי אני. * יודעת מלשון שותפה. ** כבשים ממשפחת הבַּהֲמוֹת

אם זה לא היה היה הגרגול

הייתי מוכנה לשים את כל הוני* על כך שזה מאיר אריאל זצ"ל משדר אלינו מהקבר. * ביצת משק אחת שנמצאת בעיצומו של חודש בידוד במקרר, חתול מפורעש, אדנית של נענע וכמה מטרים של חוט דנטלי ללא ציפוי שעווה.

קפת

New member
מצטערת לאכזבותך

זה לא הגרגול המיתולוגי, השם יקום דמו!

למעלה