חנן, הנה מילים לשיר Holly Holy והתרגום:
HOLLY HOLY WRITTEN BY NEIL DIAMOND HOLLY HOLY EYES DREAM OF ONLY YOU WHERE I AM, WHAT I AM WHAT I BELIEVE IN HOLLY HOLY HOLLY HOLY DREAM WANTING ONLY YOU AND SHE COMES AND I RUN JUST LIKE THE WIND WILL HOLLY HOLY SING A SONG SING A SONG OF SONGS SING IT OUT SING IT STRONG CALL THE SUN IN THE DEAD OF THE NIGHT AND THE SUN'S GONNA RISE IN THE SKY TOUCH A MAN WHO CAN'T WALK UPRIGHT AND THAT LAM MAN, HE'S GONNA FLY AND I FLY AND I FLY HOLLY HOLY LOVE TAKE THE LONELY CHILD AND THE SEED LET IT BE FILLED WITH TOMORROW HOLLY HOLY SING A SONG SING A SONG OF SONGS SING IT OUT SING IT STRONG CALL THE SUN IN THE DEAD OF THE NIGHT AND THE SUN'S GONNA RISE IN THE SKY TOUCH A MAN WHO CAN'T WALK UPRIGHT AND THAT LAME MAN, HE'S GONNA FLY AND I FLY, YEAH AND I FLY HOLLY HOLY DREAM DREAM OF ONLY YOU HOLLY HOLY LOVE HOLLY HOLY LOVE HOLLY הוא צמח ירוק עם פרי גרגרים אדומים. זה מקובל כאן לקשט את הבית ב HOLLY בזמן ה- CHRITMAS בעיברית (לפי המילון) שם הצמח הוא צינית דוקרנית. הולי קדוש הולי קדוש עינים (?) חלומות עליך בלבד היכן אני, מה אני במה אני מאמין הולי קדוש הולי קדוש חלומות מחכה רק לך והנה היא באה ואני רץ כמו הרוח הולי קדוש תשיר שיר תשיר שיר השירים תפצע בשיר תשיר בעוצמה הזעיק את השמש באמצע הלילה והשמש תזרח בשמים אחוז באדם שאינו מסוגל לצעוד זקוף ואותו האדם הפיסח (או הצולע) יצליח לעוף ואני עף ואני עף הולי קדוש אהבה קח את הילד הבודד והזרע תן לו להתמלא עם המחר הולי קדוש תשיר שיר.......... הזעיק את השמש באמצע הלילה........ הולי קדוש חלומות חולם רק עליך הולי קדוש אהבה הולי קדוש אהבה