תגלית היסטורית

קפת

New member
תגלית היסטורית

יום ששי בערב, ואני, שאין לי חיים, משוטטת במילון הסלנג המקיף של רוביק רוזנטל (שאני יודעת שיש לו פה מעריצות, חבל"ז). פפפייתתווםםם, אני באות ב' ונופלת על הערך בזזזזז, ומה אני רואית? להסברת הערך רוזנטל משתמש בדוגמה משעת השין. יענו, ציטוט להמחשת הביטוי. יש לאתר גם קרדיט ברשימת המקורות למילון. אנחנו על המפה. לפחות היינו פעם. היי אז בימים. עכשיו תסלחו לי. אני חייבת לצאת החוצה למצוא חיים.

אולי היסטרית.

"אין לי חיים", 'חבל"ז', "למצוא חיים", ריבוי אותיות(!). מה? את מנסה להתמה בקרב הנוער? או, רחמנא ליצלן, להשמע כמוני? את באמת במצב קשה. אה. ובחוץ את לא תמצאי חיים. קר מדי.

חבל שלא אמרת קודם,

כי ראיתי חיים משומשים אבל במצב סביר מונחים ליד פחזבל בכרמיאל. הייתי מביאה לך, נראה לי שזה נכנס אצלי בבגאז'.

Ricca

New member
בזזזזז זה שלי.

כי אני זבוב אנושי הרי. בכל מקרה רק קפצתי לומר שנה טובה לכולם. אני רואה שכרגיל כלום לא השתנה, ולא פיספסתי כלום. אצלי לעומת זאת מים רבים זורמים בנהר. אבל עכשיו חורף, והמים קרים, והלוטרות (סוג של עכברושי מים ענקיים) מאיימים לפלוש לביתי הקט שממוקם בקומה הראשונה. יאללה, אני הולכת לראות זיקוקים. כי ככה זה באירופה, חוגגים.

קפת

New member
לריסה האומללה

זבוב או לא, את הדבר הכי אנושי שיש בפורום הזה, וזה לא לכבודו של אפחד. גם לא לשלך. אם יש לך כזה. לי אגב, אין. תרמתי אותו לליבי. שמעתי שזו סחורה מאוד חמה היום בצה"ל.

ואני תוהה

אם ללוטריות יש קונדליני (לקפת יכול היה להיות, אבל הוא החליט לוותר כי לא בא לו להתפצל בוואגינה)

VCube

New member
קונדליני זה היא, לא?

האם את מדברת על מדיטציית קונדליני, או על אטריות ?

למעלה