תגלית הגלית

תגלית הגלית

גליתי אתמול בצהריים שאלת אותי אם אני אכנס בערב או לא אמרתי לך שלילך צריכה להגיע היום אחה``צ וכנראה שאהיה איתה ובכן כך היה--הייתי אומר שעבר על כוחותינו לילה מתיש ביותר(כבר עדיף לחזור לעבודה..סתם...),לא אבל,כשאני אומר מתיש את יודעת למה אני מתכוון לא? לא במובן הראשוני שעולה בראשם של מי שקוראים את זה אלא במובן של המון דיבורים והמון שתיקות... . אני רק מקווה שזה לא מה שיהיה. באתי-

גל-ים

New member
מעניין??.....מי יצא כאן המטומטם...!

או קיי ליהי.....אתן לך תשובות..פשוטות אך...ברורות!!! פעם פלטת משהו:``הו ארבל לו היית יודע כמה קרוב אלי אתה פיזית ורחוק ממני נפשית.!`` אז...עמה/מטומטמת את משחקת באש!!! להפציץ....אין לי בעיה תמיד ותקשיבי/ו למסקנות בת הכפר הקטנה(כדי שייהיה לכם המשך חיים כאן): 1.לכל בריי הפורום=משפט מפתח של ליהי....כל כך מוכר. 2.ליהי האחת....מה לעשות היא האחת והיחידה כאן..שמחליפה תחפושות בלי סוף..אבל חמודים...יש לה מטרה והיא...שתמשיכו לבקר אצלה...כדיי שהיא לא תשתגע..בס``הכ כמו במציאות כשהיא עצמה לבדה אחת ויחידה וכל כך בודדה היא פשוט משתגעת. 3.הידעתם שליהי האחת היא בעצם זקנה בת 50 שהקינאה גרמה לה לאכול רגליות צפרדעים? והיא בעצם גם שוטרת מטומטמת שמתה להיות בת-27? 4.יש לה שיטה (מאוד מאוד מכוערת )להביא אליה לפורום....אנשים רגישים וטובים שמצליחים להוציא דברים נפלאים מפיהם (אחרי שאכלו את הצפרדעית שחילקה להם להית.(אופסס שוב חרוז) וכשהיא רואה שהאהבה פורחת.....היא יוצאת מגידרה על שכך שלה..זה לא קרה..!!!..ואז...מגיע רגע הפרידה... האחד/ת שאכל את הפתיון.....בא לכאן שוב עם אותו הפיזמון. והפיזמון...עצוב עצוב....(.אחלה בלוז) לסיכום: כולם את סיפוריה אוכלים לועסים...ובולעים ולפורום חוזרים...כי הם פשוט-חולים!!! האהבה החסרה(שנעלמה לה כך לפתע.. ומתה) האהבה החסרה(מסכנים שלי) נותת להם מה זה השראה!!! ולך....פואט!.....נו באמת...!(אנחנו משלמים את אותו כסף כאן.. תפסיק לאיים !!!לחיות בכייף-כל אחד והכייף שלו...לא?) אז.....כל אחד יכול גם את זה לאכול.... ל ב ר י א ו ת !!! אוהבת את כולכם .....התרשו לי להיות בגנכם? ---------(@) ----(@) והפרחים.....לארבל...... (שלא הצליח אותי לבלבל).........רק סיפק לי תשובות!!!

גל-ים

New member
אופססססס.....איך הגעתי?

? האם אני קוסמת.? טמבלים בריבוע!!! כמו הגל.....ככה אני אוהבת את הים...הכחול ולא טומנת לעולם את ראשי בחול!!! ב ת א ב ו ן !! ארבלון....אתה גדול......מאמי יאמי בוום עוד הפצצה ובשבילכם/ן......הפלצה מקווה שתקבלו אותי בכייף כדיי שנוכל ביחד לכייף...... תודה מראש.....(.האחת שיש לה כאן ראש) קצת פרועה....!

למעלה