תגלוש!!!

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
תגלוש!!!

היי! לא,לא,אני לא אכתוב לך שתחזרי...כי מה שהחלטת זו בחירתך,זכותך ומי כמוך יודעת מה טוב לעצמה! אנני יודעת על מה המריבה (ואוסיף שטוב שכך),אבל חבל לי (ולהרבה) שאת עוזבת,אבל אני בטוחה שיש לך סיבה טובה! רק רציתי שתדעי שאני אוהבת אותך ואת תמיד,אבל תמיד, מוזמנת להתקשר אליי(ולא משנה הסיבה,למרות שאני יעדיף סיבות משמחות). אני מקווה שתבואי למפגשים של 20+ (למרות שאני לא באה הרבה....לא באשמתי,יש לי סיבה....),הרי את יודעת שאת היית ועדיין הסיבה העיקרית שאני אוהבת,נהנת ומחכה למפגשים האלו! תגלוש,אני פה...רואה ולא תמיד מגיבה.... אוהבת ותומכת g99 הניצחית!!! :cool: :cool: :cool:

*g99

New member
נ.ב.

בנות/בנים יקרות/יקרים:אל תכעסו עליי או על תגל,נסו לכבד את רצונה,נסו להתחשב בה,לא רק בנו....נכון,הפסדנו מלאכית משמים,אבל תכבדו אותה!!!

שלום לך g99 היקרה

long time no see! מה שלומך, יקירה? מזמן מזמן שלא שמענו ממך... מתגעגעת.... ואל תדאגי, אף אחד לא כועס על תגל.... אני חושבת שבאמת כולם מכבדים את רצונה ומתחשבים. ולי...יש עדין איזושהי תקווה בלב....שלא נאבדה. שימרי על קשר וספרי מידיי פעם מה קורה... שלך תמיד מאיה

*g99

New member
היי מאיה!!!

מה שלומך? הכל טוב? קודם כל את עושה עבודה נפלאה פה...וכמובן שגם ניבוש...היא יודעת את זה,אנחנו בקשר.... אני פה...כמו שרשמתי:קוראת ולא תמיד מגיבה...אגב,אם אני לא קוראת אז...ניב מעדכנת אותי! לצערי הרב לא ידעתי על הראיון עם רפי רשף,אבל שמעתי עליו מחברים,וקראתי עליו פה! מאיה,כל הכבוד,זה לא קל בכלל! תיראי מאיה,קשה לי להזדהות,ואולי גם להבין פה כל אחת ואחד,כי למרות בעייתי,אני אדם מאושר,אוהב את החיים ונהנה מהם,לכן קשה לי לפעמים להגיב. אני משתדלת לקרוא את כל ההודעות... g99 הניצחית.

תודה על הברכות...

ואני שוב מסמיקה. זה קורה לי יותר מידיי בזמן האחרון. ואני לא ביקשתי ממך להבין ולהגיב לכל אחד....ממש לא. רק, ככה מידיי פעם, להשאיר לנו הודעה קטנטונת...מה קורה, ואיך את. סתם...לשמוע ממך לפעמים. שנמשיך להתגעגע.... שלך מאיה

*g99

New member
מאיוש...

כתבתי פה כמה שורת של עידוד מהלב,לצערי לא ממש זכיתי לתגובות,וחבל... אולי אני לא רושמת אותם במקום הנכון,אבל זה יוצא לי מהלב ואני מרגישה צורך להוציא אותם פה... שמחה שמתגעגעים...ואני אנסה לכתוב יותר!

למעלה