תגלולה....

תגלולה....

שאני יבריז מה פתאום!?!?!!? אני רק יחסיר היום......כי ממש אין לי כוח למוטציות ולחיוכים מאולצים עד שלוש.... וחוצמזה חברות שלי באות אליי היום אחרי ארבעה חודשים שלא התראנו ואני מתתתתתתה מפחד ואם השמנתי!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אה....ובקשר לשאלה.... לא שכחת אותי נכון!?! חוצמזה מה שלומך איך את מרגישה יותר טוב?!?! שלך בתך המתמרדת עדנה הפרה המיואשת.

מאיה ה

New member
יעלי,בוקר טוב.

שמחה שאהבת את השיר. גם אני, הוא מביע כל כך הרבה תקווה. ואת צריכה את התקווה הזו, אז קחי כמה שאת יכולה מהשיר ותשתמשי בה. ואני? אני בחופש בבית עד יום חמישי, ואז יתברר אם אני צריכה לחזור לאישפוז יום שהייתי בו, או למקום אחר. בכל מקרה, במשך כל האישפוז לא צמתי פחות או יותר (בעצם יותר...) ורק קיבלתי עירויים, אז לא ישמחו לראות אותי ככה באישפוז יום...ואז לא תהיה לי ברירה אלא לחזור לאינשורררר(בבללעעעעעע) ואולי אפילו ליותר. בכל מקרה, יש לי עד שבוע הבא. ותהני מהמפגש עם החברות! כן, שמעת נכון. מה זה משנה מה הן רואות או חושבות, מה שחשוב זו ההרגשה שלך. ואחרי ארבעה חודשים...מי זוכר איך ניראנו לפני כל כך הרבה זמן? מקווה שכן הלכת לבית הספר.לא טוב להתנתק מהחברה, מנסיון שלי. בכל מקרה, אני כאן. שלך באהבה מאיה הפרה (אופס, יצא לי חרוז)

אז אני לא בדד פה?

כי מתעלמים ממני בזמן האחרון.... :-( אני שמחה שחזרת אלינו את כלכך מעודדת... לא הלכתי לבי``ס היום...אולי אני אלך בהמשך מי יודע.. אני בילתי צפויה לחלוטין.. בכל אופן כרגע רע לי ממש כי.. אוווףף אין לי אומץ לספר.... :-( זה עצוב... טוב, אני כאן יכנס לראות אם מתיחסים אליי מידי פעם. הפרה עדנה העצובה.

מאיה ה

New member
אף אחד לא מתעלם ממך!

זה לא שמתעלמים ממך. פשוט לא לכולם יש את הזמן לשבת מול המחשב כל היום... ןהיותך בילתי צפויה, טוב נו, זה חלק מהמחלה וגם אני סובלת מזה ואפילו לוקחת כדורים. ואם כן יהיה לך אומץ לספר, אני פה גם אכנס מידי לראות מה קורה. אם את רוצה, את גם יכולה לשלוח לי מייל. רק תכתבי ששלכת. אוהבת אותך גם אם את עצובה הפרה מאיה (שמת לב שאנחנו מאותה משפחה?) מקווה שהעלתי חיוך על פנייך היפות.

יעלי חמודה.!!!!! B-)

אף אחד לא מתעלם ממך אני כאן למרות שאני נכנס קצת פחות כי אני בחופש ויש לי ים דברים לעשות.אל תתני לי הרגשה שאני עוזב אתכן כי אני ממש לא.חפשי כמה עמודים אחורה ותראי כמה הודעות השארתי לך ואפילו לא התיחסת.אני תמיד פה ותמיד אוהב אתכן בנות יקרות שלי.אל תכעסו עלי תבינו אותי.אוהב אתכן הרבה הרבה דודי.

@tagel

New member
אוף! :-(

ילדונת רעה למה להבריז הא? איך היה עם החברות הא? אני מקווה שאת עושה חיים! אוהבת אמא גולה (סוררת). ממממווווווווואאאאאהההההההההההההההה

למעלה