תגייידווו

תגייידווו

קודם כל ההייייי מה המממצב? חח שנים לא כתבתי פה.. עכככשיו תגיידו רגע לא היינו בסרט הזה כבר שאיזה יצור מעפן נדחף לכל הודעה בלי שיזמינו אותו? קיצר שחר מה נהיה...? לא ידעתי שהמחלה של רמי מדבקת :p אנשים זה הסיממן >>> להיזהר :) טווב הייתי חייייבת להגיב.. הפורום גם ככה מת .. הייתי לילה טוווווווווב

יפה את רושמת לעצמך ומגיבה בחזרה

ממש נהיית סקסית 23 כן כן זו לא את בלה בלה,עשו אותנו באצבע

חחח ניראה לי ששופט טיפשון שחר זה רמי החולהו

זה רמי חחחחחחחחחחחחחחח פיגור שכלי...

open door1

New member
לא נראה לי ששופט טיפשון זה רמי

כי הוא לפני הרבה זמן עלה לשידור בצאט של הבלוג טיוי והוא בכלל לא נראה כמו הרמי הזה שפירסמו פה בעבר את תמונתו

ממצב רמי?

חח מזמן לא נכסת לניק הזה,פעם כתב לי בו, אתה לא זוכר?

הממ גם אני לא פה הרבה בכלל אפילו לא מעט

פשוט כמעט ולא ומידי פעם אני מבקר גם בפורום מבוגרים וגם שם שונאים אותו שחר לא נמאס לך מזה?
כאילו לא לרדת עלייך בשבילך אחי תשתנה קצת ותפסיק להשוות את כולם לסקסית 23 כי מהיכרות אישית שלי איתה אתה היית מת להגיע לחצי אחוז מהאינטילגציה שלה אז תפסיק לחפור בקשר לזה ואל תשכח את הסנדלים [המבין יבין
]

חחחחחחחחחחחחחחחח

טיפש אם אני צריך לחפור בכל הניקים שקבלתי אי פעם מבחורות פה זה תמיד הוולך ככה היי ממצב רוצה לבוא איתי למסיבה של אחי[אין לי אוטו ואני בן 30] או... שאתה לובש את אותם בגדים שוב ושוב לאותו מפגש- חש יעני תה בכנופיה ניורקיית
עזוב סנדלים-למי יש גשר עד גיל כזה? לא אמור היה לרדת בגיל 12?!?!?!?? [נב-לרונית חפרת שנה שתצא איתך- יש לי הודעות שאתה מתחנון- לעלות לפ שיראו? נו באמת מצאת לך עם מי להתעסק....

למעלה