תגיד madrigal

Mother Man

New member
תגיד madrigal

זה אוריאנטל 20 מה שיש לך שם הצ´ינה? כמה עלתה? חדשה קנית? שווה לקנות אוריאנטל כי אני מתלבט אוריאנטל או איסטנבול סיפור מהתחת

VADER

New member
לי יש אוריאנטל 18,היא מושלמת ורק

שתדע-הצי´יינות של איסטנבול מגעילותתתתתתתת(רובן) תנסה את הציינות של זילדז´יאן-אוודיס,קיי,אוריאנטל-הכי טובות לדעתי,כל אחד צליל שונה ותבחר מה הטעם שלך אתה.. וגם לסביאן יש צ´יינה שנשמעת פיצוץ לדעתי-AAXTREME ,אני מדבר על ה17 אינץ..בת זונה של צ´יינה

Mother Man

New member
ואללה בקשר לסביאן ציפיתי שתגיד את ז

ה אני גם חשבתי על הצ´ינה הזאתי או זאתי או ה19 דיברתי עם ד´´ר הוא אולי יעשה לי טרייד אין לרייד שלי בתמורה לה אבל אני לא יודע כמה אני אצטרך להוסיף

VADER

New member
אל תתפשר..הרייד שלך בכיף יכולה

להימכר ב-800 שקל. אני בעצמי לפני חודש שלא היתה לי רייד נורמלית הייתי רוצה את ה-קיי האבי רייד. קצת סבלנות והיא תימכר אז אל תוותר לד"ר אם הוא דורש ממך יותר מ-300 שקל להוסיף..

Mother Man

New member
כן אני יודע קומבינטור היוסי הזה

אני עדיין מנסה למכור אבל אין אנשים רציניים שיהיו מוכנים להשקיע ברייד כזאתי. ובקשר אלייך חבל אני יותר מחודש נראה לי מנסה למכור בכל מקרה איזה רייד יש לך?

VADER

New member
חדשה לגמרי בכלי זבל בהנחה כי חבר

שלי קנה גיטרה פנדר באיזה 7000 שקל אז אמרתי לאיש בגיטרות שיסדר לי את הרייד הזאת ב-800 כי הוא היה נחמד(האיש) והרייד הזאת עולה 1,450..אז הוא דיבר עם המחלקת תופים והם הסכימו לתת לי ב-950..צילצלתי גם למורה שלי לשאול אם כדאי ב950 והוא אמר "בטח,לך על זה"

Mother Man

New member
פששש

אבל עדיין לא הבנתי מה הקשר בין הגיטרה של ה7000 לבין הרייד? ז´תומרת יאללה הם הרוויחו 7000 שקל אז לא יהיה להם אכפת להפסיד כמה מאות בשביל להרוויח עוד?

madrigal

New member
כן זאת ORIENTAL 20

אני די מכור לסדרה הזאת ה20 הזאת היא פשוט מושלמת לפי דעתי היא עלתה לי 1100 בכלי זבל (העדפתי אותה על ה18 ועל הK וה K COSTUM אני אישית לא אוהב את הצ´יינות של ISTANBUL וTURKISH עוד סדרה מדהיתה של צ´יינות הם הסדרה HAND HAMMERD של SABIAN

Mother Man

New member
חחח ללא ספק הנד הממרד

הכסף מדבר אחי! הסדרה הכי טובה שלהם היהט שלי עלה 1300 אחרי הנחה שזה פול כסף!!! הנד המרד אבל אני רוצה צ´ינה חריפה וצועקת! אתה יודע באמת נראה לי שהאוריאנטל כאלה וגם הaaxtreme וכדומה.. הHHשל סביאן קח לדוגמה ת´צ´ינה 22 אינץ´ של פורטנוי יש לו אחת HH ואחת 18 AA האיי איי פצצה חצי ספייסית חצי (בקסטריט בויז חחח) טראשית כזאתי והשניה כזאתי טראשית ולא יודע נורא חלשה היא יש לה הרבה פיל אבל לא יודע אין לה דגש כזה. מבין אותי?

madrigal

New member
מבין מבין אחי

לך אמרתי לך אני פשוט נתפסתי לסאונד של הORIENTAL (הTRASH והCLASSIC) או על הHAND HAMMERD לך על משהו משתיהם הפיל מנצח בסופו של דבר ובשתי הסדרות אפשר להוציא סאונד מדהים מהמצילה (לה רק בלתת מכות רגילותתאלא משחקים בכל מיני חלקים במצילה)

למעלה