תגיד Emale ....

תגיד Emale ....

מה הם כותבים לך בפרטי ??
ולמה לא במייל ? כדי להשאיר אותנו סקרנים ?? זה לא הוגן, אתה יודע
טוב ייבשת אותנו מספיק, עכשיו קצת קליקים באצבעות ולהתחיל להקליד אנחנו צמאים פה (בעצם, למה אני מדברת בשם כולם - זו אני שצמאה.מאוד).
אני כל כך לא מנומסת, לא הצגתי את עצמי. שלום כולם !!! אני חדשה כאן, בעצם לא כל כך חדשה, אני עוקבת אחריכם זה זמן מה, וכן אחר כל הכתבות עליכם ונהנית
אמנם אינני בעלת בלוג (לצערי) אבל כותבת (בעיקר לעצמי) לא שאיכפת שכל העולם יקרא, רק שאין לי מושג וחצי מושג על בניית אתרים באינטרנט. בנתיים קוראת אתכם וזה כייף אמיתי
תמשיכו כך

איה@

New member
אישה של ים - ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תמיד נחמד לדעת שיש כאן משתתפים בפורום שלאו דווקא בעלי בלוג. את מוזמנת לקחת חלק פעיל בדיונים - נשמח. אני מצטרפת אליך בענין הצמאון לEMALE
הפכנו למכורות אהה
לגבי בנית בלוג משלך - אם תרצי תוכלי להעזר בנו. במאגר המאמרים של הפורום תמצאי מאמר שמסביר צעד צעד איך לבנות בלוגר באתר שנקרא בלוגר. די פשוט - ואפשרי. ולכל שאלה - בעיה - אנחנו כאן. את נשמעת כאחת שיהיה כיף לקרוא - חבל שישאר במגרה.
איה.

תודה תודה ../images/Emo9.gif

על קבלת הפנים. ואשמח בהחלט להעזר בכם רק ש...צריכה לפנות קצת זמן בלו"ז היומי הצפוף שלי, אני מניחה שזה יקרה מתישהו (ואז בטוחה אגיע ישירות לכאן). עד אז, אמשיך לכתוב לעצמי (חייבת להודות שאחרי הכרת הבלוגים, לכתוב לעצמי נשמע קצת משעמם...). בכל מקרה, אכן מכורה ל-סייברלייף...תגידי, יש לך דיבור איתו ? תעשי שירווה קצת את צימאוננו
חג שמח

איה@

New member
אין לי דיבור איתו ../images/Emo33.gif

אבל אני בטוחה שהוא יודע כמה אנחנו צמאים
ואפילו מתחילים להיות רעבים
שלא להגיד קצת מודאגים........ EMALE - מה קורה???......הלו?
מישהו בבית??
חג שמח
איה.

emale

New member
איה, איה, איה ../images/Emo8.gif

דווקא יש לנו דיבור... זה שהוא קצת מקוטע לאחרונה לא אומר שזהו, חלאס, אפשר לסגור הבאסטה...
הייתי רוב הזמן בבית, אני חושב. זה שלא שמעתי את הצלצולים בדלת לא יכול להיות קשור לעובדה שנעלתי את עצמי באמבטיה כדי "לשטוף" את הראש, נכון
Emale סייברלייף

איה@

New member
רק תנגב טוב ת´ראש........./images/Emo61.gif

אנחנו לא רוצים חלילה ש"תתקרר" לנו. חג שמח!
איה.

איזה אושר ../images/Emo6.gif

האמת כבר התחלתי לדאוג........ כייף שחזרת ו..תעשה טובה - תשאר
תודה רבה על האיזכור שלי שם (איזה כייף לי) חג שמח

למעלה