תגיד, קפסיטו...

Boogieman

New member
תגיד, קפסיטו...

מה באמת הסיפור עם הפורום הזה? כולם מדברים על יינות צרפתיים וקוקטילים של נקבות {כל מני דברים עם שמנת
} וליקרים !? וכשמישהו מזכיר בירה אז זה בד"כ קורונה {מים צהובים} או במקרה הטוב {יחסית} הוגארדן. לא יקום ולא יהיה. VIVA LA REVOLUTION !!! אוגה-בוגה אוגה-בוגה מי לייק בירה מי נו לייק קוקטיילים אנד ליקרים מי טרזן יו ג´יין אוגה-בוגה אוגה-בוגה.

yaeldb

New member
אין לך בושה!?!??!?!

להגיד על קורונה שזה מים צהובים?!??!?!? אבל אני מסכימה איתך- בירה שולטת!!!!! אז בבקשה- רוצה לשמוע על בירה? אתה תתחיל להנהיג את הפורום הזה בדרך הבירה!

Boogieman

New member
טוב,את בחורה אז מותר לך

לאהוב קורונה אם את מתעקשת. בעצם בני אדם מתחלקים לאנשי יין ואנשי בירה ויש בינהם מלחמה מאז ימי האימפריה הרומית כשהרומאים ששתו יין נלחמו עם השבטים הצפוניים ששתו בירה.
{
}

cafesito

New member
סיפור מהחיים (אולי)

אחד שלח קורונה למעבדה, לאחר שבוע הוא קיבל תשובה...מזל טוב את בהריון.

גנגי

New member
תודה לאל

מישהו סוף סוף אוהב בירות!!! מה שווים החיים בלי בירות?

cafesito

New member
שמחתי על התגובות../images/Emo51.gif../images/Emo72.gifבוגימן

הבירה שוב תזרח!!! הסדר ישוב על כנו ויבוטלו הבירות הבהירות (או לפחות יוגדרו מחדשכבירה לילדים). בקרוב הפורום, הספר והסרט!!! אז בירה לכולם, ורכיבה נעימה.

Boogieman

New member
את הבהירות הצ´כיות אפשר להשאיר

סטארופראמן ופילסנר אורקוול מצויינות כבירת צהריים.

marsala

New member
boogieman אז איך זה שבסקר...

ממש פה למעלה אף אחד לא הצביע שהוא פה בגלל בירות ??

Boogieman

New member
השרושור הוא על בירה...

אם אתה מחפש לריב, תפתח שרשור משלך.

Pentax

New member
למה ישר לריב ../images/Emo35.gif

למה אתם חושבים שאני צוחק? שאלתי שאלה רצינית, כי אתה מבין בעניני בירה וגרוזיה. רציתי לדעת האם יש בירה גרוזינית, זה הכל! אגב, נעמי נעמי, טעמתי אחשני...נמשיך לטעום את היינות האחרים שהמלצת.

בהצלחה! ../images/Emo50.gif

כפי שאתה יודע, אזורים מסויימים העולם מתמחים בסוגי משקאות שונים. כמו שלא נשתה יין צ´כי אלא בירה, כך גם לא נשתה בירה צרפתית, אלא יין. גרוזיה, מבחינה גיאוגרפית, היא מדינה המתמחה ביין, ולכן, גם אם יש בירה גרוזינית, אני מניחה שהיא לא מומלצת בכלל. יש לי שאלה, אתה טועם בשביל אחר כך להגיד בפורום שטעמת ין גרוזיני והוא חרא, או בגלל שזה באמת מעניין אותך, כי אם זה הראשון, חבל על הזמן שלי ושלך, אם זה השני, אז אני אשמח לשמוע את דעתך. הבירות שלי: ריגה, נייבסקיה, בקס, סטרופרמן, פילסנר אורקל, מקיואנס, וכיוצא בזה.

Boogieman

New member
תשובות למארסאלה ופנטקס

ענבים,כידוע,דורשים תנאי אקלים מוגדרים למדי. אפשר להגיד,בגסות,שהם גדלים בין קוי הרוחב של ישראל וצפון צרפת {בחצי הכדור הצפוני} כך שהמדינות שיש להן תרבות יין מפותחת הן צרפת,ספרד, איטליה,יוון,ארצות הבלקן,גרוזיה וארמניה. בירה,לעומת זאת,אפשר לייצר בכל מקום אבל הארצות שבהן תרבות הבירה היא המפותחת ביותר הן הארצות שבהן לא ממש מייצרים יין כמו אירלנד,אנגליה בלגיה,הולנד,גרמניה,צ´כיה,מז´ אירופה ורוסיה. בגרוזיה יש אקלים אידיאלי לגידול ענבים,זני ענבים ייחודיים ומסורת בת 5000 שנה של ייצור יין כך שמטבע הדברים אין להם סיבה מיוחדת לעסוק בבירה. אם ההודעה הבאה שלך היא משהו כמו "בירה רוסית טובה? יש דבר כזה? לא לא, בשבילי בירה טובה זה קרלסברג והייניקן" אז בבקשה תחסוך אותה ממני. מארסאלה: אני לא מבין מה הרלוונטיות של הסקר לעניין,אני חושב שבפורום אלכוהול יש מקום גם לחובבי בירה גם אם הם לא הרוב ומאוד מוזר לי לראות שאתה,כמנהל פורום,מעדיף לא לעודד מגוון ועניין בפורום שיכול להיות מרתק ובמקום זה להיות מרוצה מהמצב הקיים שבו רוב ההודעות הם בנוסח "איזה קוקטייל הכי דופק ת´ראש" "כמה בקבוקים אפשר להביא במכס" "איך מכינים אורגאזמה" אני חושב שדווקא אתה היית צריך לעודד את הנציגות הקטנה והבכובדת של שותי הבירה כאן. רק גינס

go boogie... ../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo46.gif

כמו תמיד... הצלחת להגיד את מה שאני אמרתי קודם אבל בצורה יותר חכמה.

marsala

New member
בוגימאן , פיספסת את הפואנטה

אין לי שום דבר נגד חובבי בירה( איך יכול להיות לי משהו נגדם אם אני חולה על בירות בעצמי??) כל שרציתי לדעת הוא למה אף אחד מבין החברים הקבועים לא הצביע בסקר על בירה כדבר שמעניין אותו או אותה בפורומנו הקט . אבל זה היה ממש מתוך סקרנות.. בתור חובב גינס אמיתי יש לי המלצה לביקור בשבילך רוצה לשמוע??

למעלה