תגיד לי "על האש"........

dead man inc

New member
תגיד לי "על האש"........

תגיד אתה מוחק עמודים ? כי פעם היו 11 עמודים היום זה 5 או 6 בשביל מה אתה מוחק לא צריך

dead man inc

New member
בחייכם ..............

תתחילו כבר לעשות סקרים חדשים אל תשארו על אותו סקר שנה תשנו מידי פעם זהו עשיתם סקר על YES זהו תחליפו כמה אפשר, בחיי המערכת שלכם שם בכלל לא עובדת, תתחילו לעבוד כבר

dead man inc

New member
ועוד דבר אחד.......

תעיפו את כל הכותרות הישנות האלה כבר "טרגדיה ואן אריק" "ספרים של אולטמט וורייר" תחליפו תשימו משהו חדש זהו זה כבר ישן אני פה מתחילת הפורום הזה - WWF ומאז כל הזמן אותו דבר אותם כותרות אותו חרא תחליפו את זה נמאס כבר לראות את זה

על האש

New member
אז ככה...

לא אני לא מוחק עמודים העמודים עברו באופן אוטומטי לארכיון... דבר שני תאמין לי שאני חושב על סקרים כול הזמן וברגע שיהיה לי משהו נורמלי אני יחליף את הסקר אתם מוזמנים להציע הצעות לסקרים גם ... לגבי הטאג ליינס...הכותרות "הישנות כביכול" אלה הודעות שאני חושב שצריכות להיות שם הם מתחלפות ומתעדכנות ברגע שני ימצא להכניס לשם עוד הודעות ראויות הם יכנסו חלק ממהודעות נמצאות בארכיון הפורום ובטאג ליינס הן נשמרות כהודעות בולטות הן לא אמורות להפריע לפעמים באים חדשים שלא כותבים אלה קוראים והלכים ואולי רצונם לקרוא את זה? בכול אופן אני משתדל לעדכן מידיי פעם הכול ואני גם מנסה לחשוב על מאמרים לאחר שהישנים כבר נעלמו ונעלמו מעל פני השרת

למעלה