תגיד לי על האש

Raanan B

New member
תגיד לי על האש

לא אישי, סתם סקרנות, בן כמה אתה? בתור אחד שכותב כל הזמן "הפועל אימפריה" והאיות שלו על הפנים לא הייתי מהמר שאתה יותר מ14.

על ה@ש

New member
סתם לידע כללי שלך..

טעויות כתיב שכותבים במהירות קורים מה לעשות??? בכול זאת אני אנושי..... ולגבי בגיל שלי.... סמוך על סמוך שהוא הרבה יותר מ14 וזה שקראתי להפועל אימפרייה לא חושב שזה קשור לעניין הגיל... זה קשור למעמד שאני חושב שבו המועדון שלי נמצא..

Raanan B

New member
ובכל זאת, תענה על השאלה?

אני בן 18 כמעט, לא יהרוג אותך להגיד. תאמין לי.

שחר .ו

New member
הפועל אימפרייה בלי קשר לגיל שלך.

אבל גם 15 הוא הרבה יותר גדול מ14 , יש פה בעייה שתנהל פורום כשאני לא יודע מה גילך האמיתי אבל מנטלית אתה בן 13, אין לך שום זכות להעיף ולמחוק מפה הודעות שאינן לרוחך אלא אם כן היו בהם קללות או פגיעה בפרטיות, כמו שכבר אמרתי לך, אתה מוזמן להשתתף בדיונים אבל אל תקבע כאן כללים לאף אחד ותשמור את האצבע שלך מחוץ להדק, אחרת זה יחזור אליך כמו בומרנג.

על ה@ש

New member
רוצים את הגיל שלי??

בבקשה...אני בן 22 לגבי עיניין הכללים לכול פורום יש כללי ועמדות מסוימות.... ומה שנראה לי לנכון לחוק ולא רואי לפורום זה אני מוחק... ובאמת שאני לא רוצה יותר להווכח בעניין כי כבר התווכחנו מספיק וזהו..

ליטן א

New member
דיי!!! תפסיק עם זה!!!

זה ממש מעצבן שיש את שגיאות הכתיב האלו.... אי אפשר ככה לקרוא הודעות! במיוחד לא כשהן ממנהל הפורום, צר לי.

רוני2000

New member
בקשר להפועל חיפה!

אני יודע מה היית רוצה, אבל הפועל חיפה פשוט לא תהיה אימפריה, בטח לא בעתיד הקרוב, יא פשוט לא מספיק פופולרית. אז יש לי בקשה אחת תדבר לעניין, על פי המציאות!

למעלה