תגיד ישו זה נכון שלמנהלים יש חיבור איטרנט חינם? תראה איך רצו לחסוך עלי כנראה איזה חיים מחורבנים
א אתיופית בלונדינית New member 14/1/06 #1 תגיד ישו זה נכון שלמנהלים יש חיבור איטרנט חינם? תראה איך רצו לחסוך עלי כנראה איזה חיים מחורבנים
א אתיופית בלונדינית New member 14/1/06 #3 אז אני מבינה שאתה חלק מהקוספירציה? ולא ענית לי על החיבור אולי אפתח פורום מאכלים אתיופים
G gesus New member 15/1/06 #6 אם את פותחת פורום מאכלים אתיופיים את מלכה. אין על אינג'ירה עם גבינה לבנה
א אתיופית בלונדינית New member 15/1/06 #8 תנסה עם בשר בקר ובירה אתה מוזמן לטעום בימי שישי אם אתה ברחובות וזאת למרות שעדין לא נתת לי סיבוב על הוספה וקניתי כבר ג'ירו...ברררררררררררררררררררררםםםםםםם
תנסה עם בשר בקר ובירה אתה מוזמן לטעום בימי שישי אם אתה ברחובות וזאת למרות שעדין לא נתת לי סיבוב על הוספה וקניתי כבר ג'ירו...ברררררררררררררררררררררםםםםםםם
א אתיופית בלונדינית New member 15/1/06 #4 עזוב את זה נתקע לי הגירו הוא נתקע לי והשמיע רעש חזק שהמוכר מכר לי הוא אמר שהוא ביטל את המערבל של השמן ולערבב דלק מה זה לעזאזל??? כל פעם שתידלקתי הזזתי את האופנוע מצד לצד זה לא טוב? למה הוא נתקע לי? אתה יכול לעזור לי?
עזוב את זה נתקע לי הגירו הוא נתקע לי והשמיע רעש חזק שהמוכר מכר לי הוא אמר שהוא ביטל את המערבל של השמן ולערבב דלק מה זה לעזאזל??? כל פעם שתידלקתי הזזתי את האופנוע מצד לצד זה לא טוב? למה הוא נתקע לי? אתה יכול לעזור לי?
א אתיופית בלונדינית New member 15/1/06 #7 המנוע נתפס אבל מצאתי כלי שלם למכירה בבני ברק הם אוהבים את הכלים האלה מחר אני מביאה אותו למוסך שיעשה אחד משניים.
המנוע נתפס אבל מצאתי כלי שלם למכירה בבני ברק הם אוהבים את הכלים האלה מחר אני מביאה אותו למוסך שיעשה אחד משניים.