תגיד גידי

ElvisAlive

New member
תגיד גידי

שכחתי לשאול אותך, איך זה שפרץ לא ראש הממשלה? הרי את הרגשת בשטח שעמיר פרץ מנצח. ואחרי שקדימה ניצחה אתה אמרת שבכל זאת עמיר פרץ יהיה ראש הממשלה ולצפות להפתעות. אז מה אתה אומר עכשיו?

gershon17

New member
הוא מחכה לספירת קולות הנמלים

שיעניקו לעמיר פרץ את 46 המנדטים שחסרים לו.

gidi2005

New member
הלו בקלות יכול היה עמיר להיות ראש

ממשלה ,ואתם יודעים זאת .וזו גדולתו .

gershon17

New member
הוא בוחר לא להיות ראש ממשלה?

הוא ממש מעדיף, מרצונו החופשי, לא להיות ראש ממשלה ולא לבצע את כל אותם דברים שהוא הבטיח? הוא בראש צלול יורק לכל מצביעיו בפרצוף? ואתה עוד טוען שזו גדולה??? או שהוא משתין עליך בקשת, או שהוא לא יכול להיות ראש ממשלה.

gidi2005

New member
עמיר פרץ לא יכול להיות ראש ממשלת

ימין נקודה .אבל סתם להיות ראש ממשלה ,הוא יכל גם יכל .

gidi2005

New member
תראה אני לא מתחמק ממך ,אבל אתה

יודע טוב טוב ,יותר טוב ממני ,כי אם עמיר רצה להיות ראש ממשלה ,הוא יכול להיות בקלות ,אתה יודע איך התקשרו אליו .אפילו מהליכוד והימין ואז גם שס והדתיים היו מצטרפים ,.אבל עמיר לא רצה .כי הוא אדיאולוג .הוא לא רוצה סתם ראשות ממשלה .ולכן תרגע .

ElvisAlive

New member
עמיר הוא זה שיזם את הטלפון

בישראל בוחרת לפני כמה ימים, לא זוכר מי מהאיחוד האלומי אמר שמי שיזם את השיחה היה דווקא מהעבודה ואפרים סנה שדיבר על העניין קודם וישב שם לא אמר כלום ולא הכחיש. הוא שתק. ונגיד ועמיר פרץ באמת היה עושה כזה מהלך ומצליח לעשותו אותו הוא היה מחוסל סופית שום אידאולוגיה לא קשורה.

mean girl 16

New member
אתה חבר של החבר עמיר?

כי זה כן נכון. זה היה מהלך סגור ממש. ברגע האחרון פרץ השתפן, לא יכל להתמודד עם הביקורת. זה הכל.

טשאפק

New member
ואתה צפית 40 מנדטים לקדימה

אז? מישהו הזכיר לך את זה, עד שהעלית בעצמך את עניין התחזיות?

ElvisAlive

New member
חזית ככה

נעשו הרבה טעיות אחרי זה ואם היית שואל אותי קרוב יותר לבחירות הייתי אומר אחרת. וגידי הזכיר את זה כל הזמן שעמיר פרץ יהיה ראש הממשלה הבא ושהעבודה הולכת לנצח.

gidi2005

New member
אני לא אמרתי שהעבודה תנצח אמרתי

שעמיר יהיה ראש ממשלה ,בקלות הוא היה יכול להיות ,אם רק רצה ,אבל מכיוון והוא אידיאולוג ,הוא לא הסכים,לממשלת ימין חרדים ,ולכן הוא לא ראש ממשלה . אבל בטוח שהוא היה יכול להיות ,לו היה רוצה להיות .תבדוק .

gershon17

New member
למה הוא לא הסכים?

למה הוא ככה יורק לך בפרצוף ואומר "כן, אני יכול לקיים את ההבטחות שהבטחתי לך, אבל אני בוחר שלא לעשות את זה"?

gidi2005

New member
פרץ לא ימני לא לשכוח .ולכן זה לא

טבעי ,שעמיר יהיה ראש ממשלת הימין ,די לא להיתמם .

למעלה