תגידי שנייה....

ליאורנר

New member
תגידי שנייה....

קודם כל היום קניתי את פרדי נגד ג'יסון צרוב בדי וי די... אני יודע שזה לא יפה לקנות דברים כאלו אבל אין לי כח לחכות עד שזה יצא לדי וי די אז קניתי את זה בינתיים בכל מקרה ראיתי בבלוקבסטר שיש די וי די של הניצוץ... עכשיו זה לא הסרט זה מיני סידרה..... זה יפה? משהו ראה? או שזה בכלל הסרט ואני לא מבין מהחיים שלי?

D i l D o

New member
שני דברים...

דבר ראשון, לקנות די וי די צרוב זה בדיוק כמו להוריד סרטים כי היוצרים מרוויחים מזה בדיוק...כלום! דבר שני, אכן יש מיני סדרה בשם "הניצוץ", בסביבות ה3-4 שעות היא, ממש ממש ממש כדאי לראות - ענק! תקנה!

ליאורנר

New member
אאאאמממ....

דיסקים ישראלים אני בחיים לא יקנה צרוב אבל סרטים זה בסדר.... זה לא שיצא לזה די וי די.... לא יצא עדיין וזה לא שבגלל שקניתי את הסרט לא הלכתי לראות בקולנוע.... הלכתי ועוד פעמיים אז מותר לי לקנות את הדי וי די... NEW LINE CINEMA יסלחו לי..... בקשר לנצוץ... זה להשכרה אבל אני יקח את זה אם אתה אומר.... אתה מבין בדברים האלו... לפחות נראה ככה

D i l D o

New member
../images/Emo6.gif תודה על המחמאה, זאת הייתה מחמאה

נכון?
בכל מקרה, זה שראית את הסרט בקולנוע, גם עם זה 25 פעמים, זה לא אומר שזה נכון לקנות די וי די שלו צרוב...אבל איך שאתה רוצה, אני לא מתכוון לתקן את העולם! בכל מקרה תהנה מהסרט, תהנה מהניצוץו...זהו.

ליאורנר

New member
ברור שזאת היית מחמאה.......

ואני לא הכי נהנה מהסרט כי האיכות לא משהו ויש טיפה דיילי עם התרגום אבל לא נורא........ סתם יהיה לי בבית... לא יזיק לאף אחד..... אבל מהניצוץ אני יהנה בטוח

mister a

New member
חצי ../images/Emo58.gif

לאחר שראיתי את המיני סדרה הזו (השניה שאהבתי, אחרי "זה") קבלתי טראומה מכל מיני שיחים!!! יום אחרי זה לקחתי מזמרה והורדתי את השיח שהיה לנו...

ראיתי את שניהם

שניהם טובים - למרות הסרט ממש מיושן כזה עם אפקטים של פעם... המינ-סידרה - טובה.

Dool

New member
המיני סדרה.. ../images/Emo99.gif

גדולה! מצמררת, מפחידה, מותחת, וגם מרגשת ועצובה (יודעים למה אני מתכוון נכון?
) אני ממליץ!

למעלה