תגידי לו

seg sug

New member
תגידי לו

תגידי לו שזה נגמר, תגידי לו שאת עוזבת. תאמרי לו שהלב אמר, שכבר הגיע השלכת. למרות שהוא אוהב אותך, תגידי לו שלא יבטח, את לא עוזבת בגללו, זה בגללך, תגידי לו. תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא נרדמת, ואז, במקום המציאות תגידי לו שאת חולמת. למרות שטוב שהוא נמצא, תגידי לו שאת רוצה, לדעת להגיד לו לא, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. תגידי לו שזה לא זה, תגידי שאת משקרת. אם הוא ייקח את זה קשה, תגידי שאת מצטערת. למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה... ביצוע: אוהד חיטמן מילים ולחן: אוהד חיטמן

שירלי6

New member
אני אוהבת את השיר הזה.

ואותך.

אוהד כתב את השיר הזה

בכמה דקות (האגדה מספרת שב-5 דקות בלבד). ככה זה עם מוזה
אגב, יש לאוהד בלוג, ממש כאן בתפוז. מומלץ להכנס ולקרוא - הוא פשוט איש מקסים. ומוסיקאי מעולה. עמית

seg sug

New member
"אז אמרתי לו..."

והוא אמר לי ואני אמרתי לו והוא אמר לי אז אמרתי לו... לך תכבה איתה כל דבר בוער אני כבר אשתגע עם מישהו אחר" (אתי אנקרי)

ד ו ל ה

New member
מילים שנוגעות בי היום...

אכן שיר מקסים, ומילים שנוגעות, כל כך נוגעות. קוראת אותך לאחרונה ומזדהה, ולמרות שלא ממש יכולה לעזור רוצה לחבק אותך, לומר לך לחבק קצת את עצמך, לתת לך זמן... אנחנו כאן, כתבי את עצמך לדעת, זה לפעמים עוזר להתמודד...
דולה

seg sug

New member
לך יקירתי שתמיד נוגעת במילים

מחבקת עצמי, נותנת זמן לעצמי ובעיקר מחייכת לעצמי אף על פי ולמרות
לך

seg sugggggggggggg

ואולי הוא יבין שזה ניגמר. ואלוי הוא יבין שאת עוזבת. ואלוי את תביני כי הוא אוהב אותך וכן כדאי לבטוח. כן כן בגללך אולי ניתן למחשבות ולחלומות להגיד כן כן. אוהד חיטמן אולי שיכתוב קצת אחרת למרות שהשיר מיוחד בפני עצמו.

למעלה