תגידו ...

תגידו ...

לו העיר שדרות היתה ... חיפה ? מה אתם חושבים ... ואני חושב ששדרות זו עיר מהעולם השלישי ... כי לא יתכן אחרת ! רוב אנשי העיר הינם מרוקאים ורוסים ...סליחה אם טעיתי ! ולדעתי , אם האוכלסיה היתה מורכבת אחרת , מזמן ... היה שם סדר . רק חשש קטן מתגנב לו ...מלחמת לבנון ה 2 , שם גם חיפה הופצצה ...כבר שכחנו ??? אז רבותי, מה לדעתכם נותר לעשות ??? יש לאן לברוח ? להיות עם חופשי בארצינו ? ציונות ? צה`ל ? אטום ? עליונות אוירית ? מה נותר? ... כתבו את השקפת עולמכם ...

קצת אחרת

אם שדרות היתה כפר סבא או תל אביב או רמת השרון הרצליה אז צהל היה יוצא בכל הכוח משטח כל דבר בטווח הקאסם היה עושה רצועת בטחון וכובש שוב את פילדלפי אבל תושבי שדרות למרות מה שראיתם בטלוזיה הם אנשים שלא יעשו יותר מידי בלאגן הם ימשיכו לבחור במי שבחרו למרות הכול הם לא יציקו לפוליטקאים אז הפוליטיקה לא סופרת אותם

שאנחנו צריכים לצאת להפגנות...

כדי להגן על תושבי שדרות. שכל האנשים שיכולים מכל קצוות הארץ יצאו להפגנת המונים כדי להכריח את הממשלה לתת פתרון למצוקת אנשי שדרות. אנחנו צריכים להיות ערבים זה לזה, שלשום המתנחלים היו זקוקים לסיוע, אתמול תושבי הצפון והיום תושבי שדרות ומחר? למה אנחנו צריכים להמתין עד שהאיזור שלנו יפגע על מנת להזדהות עם תושבי שדרות. חייבים לצאת להפגנות ענק כדי להכריח את הממשלה למלא את משימתה בהגנה על היהודים בכל מקום בארץ.

מוכנה לצאת להפגנה אפילו עם 2 הקטנים שלי

במיוחד שעברנו פה בצפון עוד מעט לפני כשנה את מלחמת לבנון השנייה היה פשוט נורא, כמובן שברחנו כמו רוב הצפונים אבל זה באיזה שהוא שלב נמאס ואחרי שבועיים בערך חזרנו לנורא שהיה אצלנו בצפון ושוב אספנו את מעט כוחותינו וברחנו שוב לאיזור המרכז. ממש כואב לי על תושבי שדרות ואני יכולה בדיוק להבין את מה שהם עוברים למרות שלהם זה הרבה יותר קשה מאחר והם סובלים מכך כבר 7 שנים ועוד נמצאים עם זה בשיגרה יומ-יומית והולכים לעבודה והילדים לביה"ס, ה' ישמור. ליבי איתם, אם מישהו שומע על הפגנה נא לעדכן אותי ואני שם (בלי נדר) וכמובן קבלו

האמיני לי שבקיץ מעבר לשירות המילואים...

הייתי פה בצפון כל המלחמה, לא עזבתי את האזור בכלל. הקטיושות מצד אחד והפגזות תגובה של צה"ל לא נתנו מנוח גם בזמן שהגעתי למנוחה פה בבית. מוכן לצאת להפגנה בכל עת למען תושבי שדרות.

touti

New member
מה יעזרו ההפגנות?

ההפגנות של הנכים עזרו משהו?

לדעתי ...

הם משמשים כברווזים במיטווח ... וזה מה שקרה בצפון . אני טוען שהיום זה שדרות , מחר זה באשקלון ומחרותיים זה באשדוד ... ולכן באה השאלה : מה הייתם עושים במקרה הנ`ל ?

touti

New member
על אשדוד שומר הרב פינטו:)

וכי מה יש לעשות? להתפלל ולקלל את הפוליטיקאים

מה השקפתכם בנושא ;

צבא ומדינה , ציונות לסוגיה , דת אקטיביסטית ומשפיעה מול דת פאסיבית בגיטאות ... נשמע השקפותיכם ונכיר טוב יותר !!!

למעלה