תגידו

Drowned World

New member
תגידו

החולצה הזאתי לא מוכרת לכם מאיפשהו חחח

Drowned World

New member
ו...

למי שיש את היומן הראשון של שרית בטח מבין למה שמתי את התמונה הזאתי אהמ אהמ..

Music4Life

New member
באופנה ../images/Emo100.gif כאלה חולצות!

גם לי יש אחת כזו...דומה מאד....

Drowned World

New member
אבל של שרית זה בול

חחח מדונה אשכרה "העתיקה" ממנה איזה חוצפה מהזה פה !

חחח ניבושששש

דווקא אני לא ממש רואה שהם במודה... אולי מרוב הגלידות שלך כל יום את טומעת אופנה שחלפה כבר ?
חחח סתםםם
ואבישי זה ידוע לנו ששרית מעריכה ואוהבת את מדונה אבל תודה על התזכרות

חח תומר אתה די טועה

כי החולצות האלה באופנה ראית האלופה ובלי קשר יש אותן בהמון חנויות כאילו לא בול אבל אותו סגנון ולגבי התמונה הראשונה כולם יודעים ששרית אוהבת את מדונה (גם אני בלי קשר חיחי)ואני לא חושב שזאת חוצפה כי היא זמרת בינלאומית ושרית לבנתיים זמרת מהארץ שלנו..

Music4Life

New member
אבישי סתם צחוק, עזבו אותו ../images/Emo13.gif

זה רק הוא6 והשטויות שלו
הוא לא באמת מבקר את שרה [כפרע!] אחרת יהיה לו עסק...איתי ועם כללל הפורום
והחולצות האלה כן באופנה, תומריקו אבל אתה בן...אז למה אני מצפה ממך
חחחחחחח. תאמין לי, אני אחת שיודעת

חחח ניבה כנסי

לא שמת לב שדווקא כל (רוב)הסטייליסטים והמעצבי אופנה הם בנים חחחח אז אני לא חושב שיש קשר אבל זה כבר דיבור אחר חחחח :)

Music4Life

New member
אליעד...

כן ברור ששמתי לה שרוב המעצבים הם גברים. אמרת את זה עכשיו בקשר להערה שלי לתומר שמה הוא מבין באופנה כי הוא בן
אז בדר"כ בנים לא הכי מבינים כי זה השטח שלנו, הבננות
ואין לזה ממש קשר לרוב המעצבים הם גברים....אמרתי משהו בכללי, וזה 2 דברים שונים. וזו אכן שיחה לאי סי קיו ולא ממש לכאן אז נדבר בקרוב

ניבה ואליעד../images/Emo27.gif

אמממ עכשיו שאני חושב על זה נראה לי שאתם צודקים.... אליעד עכשיו באמת נזכרתי שליאן לובשת את זה באלופה וייתכן אם כך שזה יותר באופנה ממה שחשבתי פשוט כמו שניה אמרה אני לא ממש מבין באופנה של בנות ודבר שני דוגרי אני לא הכי מת על הסגנון חולצות האלו לבנות אז אולי זה גרם לי בתת מודע להגיד את זה
חחחח חפרתי קצת
בכל אופן כל דברת ששרית לובשת מדהים עליה כי היא כזאת יפיוה אז לא משנה כבר
וחוץ מזה אליעד לא התכוונתי לגבי מדונה למה שאמרת להפך אני חושב שזה כבוד גדול ודבר טוב להעריך את מדונה כמו ששרית עושה ואפילו לנסות להתחקות אליה כי היא באמת דיווה לאומית

חח תומר כנס

חח לא חפרת בכלל זה סבבה ולגבי מדונה לא דיברתי עליך אלא באופן כללי כי לדעתי מדונה היא דיווה חח אז כתבתי את זה בכללי כזה... ולגבי שרית אתה צודק בכל מילה שלך:)

Drowned World

New member
מדונה לא דיווה

מדונה הרבה מעבר לזה דיווה זה כוכבת עבר בעלת להיט אחד שנשכחה אי שם בשנים הקודמות ויש עלייה גלאמר והיא כל הזמן לובשת שמלות ענקיות ויש לה קול ענק והיא גם לרוב לא שפוייה חחחח זאת ההגדה של "דיווה" במילון המונחים המוזיקלים מדונה היא ממש לא דיווה ! לא הייתה ולא תהיה
מדונה היא מלכת הפופ שמשרמת קריירה ענפה במשך 25 שנים רצופות ללא הפסקה בתחום המוסיקה, הקולנוע, האופנה והסטייל ובכמעט על תחום אפשרי, לכן מדונה היא ה-מלכה
כי אין בעולם זמרת שהצליחה להעפיל על ההישגים המוזיקלים שלה לאורך השנים, מדונה היא הזמרת הכי רווחית בהיסטוריה מבחינת מכירות אלבומים והופעות וכן גם היום בגיל המופלג שלה שמתנוסס על 48 שנות חייה מדונה שוברת כללים וקובעת חוקים ושיאים חדשים לתרבות הפופ העולמית ומי שיגיד לכם "מדונה זקנה שתפרוש" שהוא בעצמו יפרוש ומהררררררררר
לכן אני בטוח שעל כל אלה המון אמנים מהארץ והעולם מעריכים ושואפים ממדונה כוח והשראה

למעלה