תגידו

הלילה הראשון היה מוזר

מן תחושת שחרור מהולה בעצבות שחרור ממועקה ומנישואין כושלים ועצבות על כך שלא כך דמיינתי את החיים שלי השבועות הבאים... כבר לא זוכרת אבל מאוד מהר נכנסים לשגרה. מה שאני לא מתרגלת אליו זה השבתות והחגים... אבל חיה עם זה

גמדים

New member
היה קשה מאד

היתי מאד עצובה , כל החודשים הראשונים היו מאד לא קליםלי , זה כנראה שלבים שעבורים אבל בסוף נכנסים לשגרה כי חיבים , כגם לי שבתות וחגים עושים צביטה בלב אבל חיים עם זה

רגע לפני שקיעה....

כל אדם חייב שיהיה לו "בנק" של דברים משמחים להתעסק איתם. # דברים שהוא אוהב וקל לעשות אותם = כגון מוזיקה שאפשר לפוצץ רמקולים ולרקוד בבית, ספורט - פעילות גופנית חשובה ביותר לא רק לבריאות ,אלא גם לבריאות הנפש! מחקרים הוכיחו כי האנדורפינים שמשתחררים אחרי פעילות גופנית משפרים בצורה חזקה מאד את מצב הרוח. תבדקו תראו שזה נכון אחרי כל סוג פעילות :) # משהו לצפות לו - טיול גדול / או קטן לחו"ל , סוף שבוע , קונצרט , דייט, = חיפוש באינטרנט לאתרי ביקור ,מסעדות כשרות וכ"ו , פעילויות אפשריות , דברים שלא יצא אחרת לעשות ביום יום . (אני למשל במחוזיאדה האחרונה עשיתי באילת מצנח ים - חוויה מדהימה ) # לצאת לבילוי עם ילדים או חברים = כן גם בילוי עם ילדים ( למי שיש לו ) זה חויה חיובית ומשמחת אם לא רואים בזה עונש. גם אם זה יציאה לקניות בקניון ,מפתיעים אותם במשהו לא מתוכנן , אפשר לקנות להם פתאום משהו לא מתוכנן או להחליט פתאום יאללה הולכים לסרט! ההפתעה הופכת את כל הארוע המעצבן לפעמים לחויה כיפית. להכיר משהוא חדש זה תמיד מעניין ( נכון שהוא גם יכול לאכזב ,אבל כבר אמרו חכמנו כגודל הצפיה כך גודל האכזבה ) על תבנו על הדייט שיגיע פתאום בראד פיט עם כיפה סרוגה וחיוך מיליון דולר ( אם כי חיוך זה דבר חשוב ומוצלח - מנסיון :) ) יכול להיות מאד שאם לא תצפו תגיעו בראש פתוח יותר ותגלו אדם חדש ומעניין. ומה לעשות לא כולם נועדו להיות הפרק הבא בחיים שלכם, זה לא אומר שאי אפשר להנות מחברתם?! # עבודה עצמית על שמחה ואופטימיות - מי שטוב לו ושמח כף ימחא... , אנשים מתחברים ביתר קלות לאנשים שמחים . כשאתה שמח או אופטימי אתה משדר את זה גם בשפת הגוף שלך ,ובתת מודע. כך יותר קל להתמודד עם הח... בחיים לשכוח מהר כעס ועצבים ולא לתת לזה להרוס לכם את כל היום. ואם הצלחתם לישם 50% מההמלצות אשריכם ואשרי חלקכם ( ונא לשלוח לי דמי ייעוץ לכתובת............ ירושלים :)

touti

New member
נסיכה יקרה:)

טיפ מכמה שנים אחרי...תתעסקי בדברים שעושים לך טוב. תצאי ואל תשקעי במחשבות של אילו ..ומה היה קורה אם.. מחשבות של מה יכולנו לשנות הן מחשבות הרסניות שאוכלות כל חלקה טובה. תהיי שלמה עם עצמך ועם ההחלטה. ותראי את הגרושים כקרש קפיצה להווה ולעתיד טוב יותר. הרי בשביל זה מתגרשים , לא? כדי לשפר את איכות החיים. תהיי חזקה:)

אני פשוט

כל כך מאוכזבת מהקלות של כל זה. אנחנו פרודים שבועיים, והחיים נמשכים. הוא לא גילה שהוא לא יכול לחיות בלעדי ומוכן בעצם להביא שינוי, אני לא גיליתי שאני מסכימה בעצם לוותר על כל מה שהיה חסר לי כדי להיות איתו. פשוט זלגנו לחיים בנפרד. נראה שהתרגלנו די מהר. אז בשביל מה בכלל היינו יחד? מה הייתה שווה כל האהבה הזאת? בשביל זה אין לי עדיין בית וילד? כי ביליתי ארבע שנים בלהילחם על מה שקל כך כך לפרק? לא היה שווה

touti

New member
יקירה:)

הייתם כי חשבתם שטוב להיות. הייתם כי כך רצו משמים. הייתם כי אהבתם והאמנתם. והקלות של היום היא בגלל שכבר מזמן זה נגמר. רק שיש תהליך של הכרה בתהליך קודם:) תתעודדי, עכשיו שאת בתהליך של פתיחת דף חדש, חישבי על זה שעברת את כל שעברת ועכשיו את בוגרת יותר, מוכנה יותר ויודעת יותר, כי אין כמו חוכמת חיים, ומחכה לך משהו טוב יותר . אל תחשבי על ה4 שנים, תחשבי שיש אדםשמחכה לך כבר 4 שנים שתתגרשי...הוא מחכה בסבלנות שתתפני רגשית עבורו , שתפקחי עיניים, שתצאי מהעצבות כדי לראות את החיוך שלו שמיועד רק לך. עיזבי את המחשבות, אז לא הלך, לא הצליח, התאכזבת, אבל כל זה כדאי כדי למצוא משהו טוב יותר. וכמו שאמרו, לפום צערא אגרא:)

החכמת חיים שלך נשפכת מן האזניים ...

שימי אטמי אזניים , שישאר לך משהו או מישהו .../tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה