תגידו,

דללה

New member
תגידו,

לכבוד סיום התיכון, הכיתה שלכם קונה משהו למחנך/ת? בעיקרון, התארגנו כל הכיתה לקנות מתנה למחנכת ולמורה לערבית ואפשר לומר שאני די אחראית על כל הסיפור (זה חתיכת תיק
).. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות לכל אחת. יש לכם רעיונות?

R e A

New member
נקנה לו איזה דינמיט אולי...

המחנך שלנו הוא המנהל של הבצפר. והוא איך להגיד, חרא של מחנך וחרא של בנאדם. ואני בתור השעיר לעזאזל הקבוע שלו, מתכוון להכניס לו איזה חומר משלשל לאוכל שלו באיזשהו שלב...

אני עדיין לא יודעת עם אנחנו קונים למחנכת

בטוח נקנה אבל היום חשבנו מה לקנות למורה לקולנוע הבגרות יום ראשון והאוסקר שלנו ב7/6 אז אנחנו חשבנו על לקנותמסגרת של תמונה ולפח כמה תמונות של כל המגמה עם המורה ולכתוב לה ברכה וליד זה מחזיק מפתחות שחרוט עליו משהו ושהמחזיק מפתחות יהיה קשור לקולנוע (היא נורא אוהבת מחזיקי מפתחות) וזר פרחים ענקיייי ולהביא לה את הכל באוסקר מול כל ההורים והמורים והתלמידים!! אהה וגם שוקולד של מקס ברנר כי היא חולה על שוקולדדדדדדדד

אם יש לכם סכום נאה,

תתנו להן שובר ל"ששת" נניח או לטיפול יופי/פנים/מסאג'. תכל'ס, חשובה הברכה. מתנות הן יקבלו גם בעוד שנה ושנתיים וכו'.

white angels

New member
חחח אם כבר מתנה..

לפני כמה שבועות המחנכת שלנו עשתה אצלה בבית מסיבת פרידה מהכיתה..אז באנו אליה היה ממש אחלה וזה.. אני חוזרת הביתה,סיפרתי לאימא שלי על המסיבה והיא פתאום שואלת-"קניתם לה מתנה"? ואני כזה
מה,היה צריך לקנות לה מתנה?
זה ממש דפוק..הכיתה המבריקה שלי לא חשבה בכלל לקנות לה מתנה
בכל זאת באים אליה הביתה וזה..וואו זה ממש לא נעים
אבל כשחושבים על זה,לא הכי מתנו עליה חח

lia2sh

New member
יש כמו ברכה כזו מחרש שתולים על הקיר

שזה תודה למורה... ראיתי בהום סנטר מזמן... אני רוצה לקנות למחנכת שלי משהו אבל הכיתה שלי מה זה קשה לארגון שזה אי אפשר לתאררר...

אפ7ת

New member
ממ ../images/Emo3.gif

לעשות לה כמו שעון קיר מעץ שחרוט עליו הקדשה או משו נדוש אבל נחמד [: אפשר לקנות לה תכשיט יפה.. שרשרת/ שעון משהו יפה לבית.. אגרטל או משו כזה באמת מסבך כל קניית המתנות האלה :|

Bleed for Me

New member
ת'אמת שכבר קנינו..

אנחנו עם אותו מחנך כבר 4 שנים אז לכבוד היומהולדת שלו עשינו לו קולאז' ענק עם תמונות שלנו איתו ויצא ממש ממש יפה..לגבי סוף שנה אנחנו עדין מתכננים אבל הקולאז' בהחלט היה אחלה מתנה

למעלה