תגידו אתם מתכננים בקרוב מבצע ניקוי חופים?
H Have A Banana New member 23/4/07 #3 דוקא שאלה לעניין התכוונתי לארגן משהו בסגנון לסניף ת"א אבל זו פעילות שיותר מתאימה לקיץ כשהרחצה בחופים תיהיה בשיאה... בכל מקרה,למה אתה שואל?
דוקא שאלה לעניין התכוונתי לארגן משהו בסגנון לסניף ת"א אבל זו פעילות שיותר מתאימה לקיץ כשהרחצה בחופים תיהיה בשיאה... בכל מקרה,למה אתה שואל?
ה החזרה למוטב New member 23/4/07 #4 כי אני אשמח להשתתף למרות שאינני חבר בתנועתכם, לפי דעתכם זוהי פעילות חיונית ערכית ומוצלחת (מניסיון), ואני מציע לכם לעשות זאת באחד מחופי נתניה.
כי אני אשמח להשתתף למרות שאינני חבר בתנועתכם, לפי דעתכם זוהי פעילות חיונית ערכית ומוצלחת (מניסיון), ואני מציע לכם לעשות זאת באחד מחופי נתניה.
ה החזרה למוטב New member 23/4/07 #6 אל תתלונן עלי תתלונן על מנהל הפורום שלך, אני שאלתי זאת בפרטי, והוא אמר לי שאני אשאל את זה על גבי הפורום.
אל תתלונן עלי תתלונן על מנהל הפורום שלך, אני שאלתי זאת בפרטי, והוא אמר לי שאני אשאל את זה על גבי הפורום.
ל ל שכזו New member 23/4/07 #7 אבל זה לא רק השרשור הספציפי הזה, כמעט כל יום יש כאן 3 שרשורים שונים שאתה פותח. וזה דווקא היה לעניין