תגידו..

Kido2222

New member
ככה אומרים...

לנו כל מה שנשאר זה לבדוק אם זה נכון... אבל אולי למישהו פה יש מידע אחר... ואולי אני טועה וזה בטוח ייגיע ב14.5 מישהו?

Under the GUN

New member
../images/Emo207.gif

לא יכולתי לחכות שהאלבום יצא, אז הורדתי אותו מה שמוזר זה, שהשירים שם בכלל לא תואמים למה לשירים שרשום בכל מקום.. בגרסה האמיתית יש 12 שירים, אני הורדתי עם גרסה עם 20 שירים (שרק 3 מהם זה מה שיש באמת באלבום החדש) מישהו מוכן להגיד לי מה הם השירים האלה? תודה

SuperTom

New member
אז די לנסות להוריד אותו...?

אתם לא תמצאו אותו ברשת כל כך מוקדם, תוותרו ופשוט תחכו ל14 למאי ותקנו אותו :) גם שלושת השירים שם שנמצאים ב-tracklist האמיתי לא אמיתיים (חוץ מהסינגל אולי), Bleed it out לא יצא עדיין ו-The Little Things Give You Away נמשך יותר משש דקות. לגבי השאלה של מה זה השירים האלו, לא ניסיתי ואני לא אנסה להוריד אותו, אבל זה לא באמת קשה להכין זיופים מכל מיני שירים רנדומליים. רוב הסיכויים ש-99% מהשירים הללו הם שירים של Grey Daze (הלהקה הישנה של צ'סטר) שפשוט שינו להם את השיר. ומאיפה הם המציאו את השמות ההזויים האלו לשירים אני לא יודע o_O לא נשמע בגרוש כמו משהו של LP

Under the GUN

New member
יש מצב שזה לא לינקין

באמת לא הבנתי למה אני מתאכזב מהדיסק... הוא ממש גרוע... לא מתאים ללינקין אני עדיין אנסה להוריד אותו לפני הזמן, אבל זה לא סותר את העובדה שאני גם אקנה אותו...

SuperTom

New member
OK, אז סתם תמשיך למצוא זיופים

והאלבום החדש כן יהיה שונה ולא לגמרי מתאים ללינקין הישנים אבל הוא ממש לא הולך להיות גרוע, קצת סבלנות והוא יהיה כולו שלכם, רק עוד חודש ושבוע :)

chester2

New member
ואיי באמת...

תפסיקו להוריד.. חכו עד שיהיה בחנויות ותקנו את המקור

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif האהא!

אל תורידו תחכו
זה מה שקורה

hitchhiker218

New member
זה רק יהרוס לך...

חוץ מזה הדרך החוקית והמיידית היחידה זה דרך ה-ITUNES.... אבל עזוב אותך עם הבלאגנים.. פשוט חכה חודש... קטן עלינו

Under the GUN

New member
כן אה? אחרי שחיכינו מ2003

מאז האלבום אולפן האחרון שלהם מה זה לחכות חודש?
אוקיי, כדי לתקן אותך, אי אפשר לקנות אותו דרך אייטונז, זה פרה-אורדר שיגיע אלייך ביום שהאלבום יצא ולמה לא להוריד? זה לא ימנע ממני לקנות את האלבום, אני אהנה ממנו קצת יותר וזה חינם!

hitchhiker218

New member
חחחאם אתה אומר...

לגבי אייטונס, יש לי וחשבתי על להוריד אבל אז אמרתי לעצמי שאני שסתם חבל כי זה בלי האריזה עם כל התודות והשטויות שיש בחוברות:p בכל מקרה, גם אמא לא מרשה לתת כרטיס אשראי באיטרנט אז זה לא כ"כ משנה.... ואם אתה מצליח להורד אותו חינם תהנה לך! רק אל תשכח, דיר באלאק אתה לא קונה מקורי
לילה טוב:)

למעלה