תגידו ........ הייתם מאמינים שביקשתי ממישהי לשלוח לי תצלום מסך של תקלה, וקיבלתי את התצלום הבא? :- /
א אזרח111 New member 19/3/07 #1 תגידו ........ הייתם מאמינים שביקשתי ממישהי לשלוח לי תצלום מסך של תקלה, וקיבלתי את התצלום הבא? :- /
P Paranoid Eyes New member 19/3/07 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא מאמינה!! LOL!!!!!! אפילו ללקוחות המטומטמים אצלינו זה עוד לא קרה!!! 012, שוברת שיאים חדשים!! חחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא מאמינה!! LOL!!!!!! אפילו ללקוחות המטומטמים אצלינו זה עוד לא קרה!!! 012, שוברת שיאים חדשים!! חחחחחחחחחחח
א אזרח111 New member 19/3/07 #3 יקירתי .... זה לא לקוחה של 012. למעשה היא לקוחה של נטוויז'ן. זאת שוכנת מסנג'ר מרכזית של פעם ..... סתם העליתי זכרונות ממנה עם ידיד ותיק ב5 בלילה
יקירתי .... זה לא לקוחה של 012. למעשה היא לקוחה של נטוויז'ן. זאת שוכנת מסנג'ר מרכזית של פעם ..... סתם העליתי זכרונות ממנה עם ידיד ותיק ב5 בלילה
ה הטRולית New member 19/3/07 #4 התמונה לא ברורה! לא הצלחתי לקרוא כלום............................................