תגידו...

ללו

New member
תגידו...

בני כמה טריסטן ודין במציאות? אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי...
נשיקות

בילגנתי את כל הראש שלי בשביל להיזכר

אז, דין בן 19. ב-19 ביולי הוא יהיה בן 20. טריסטן.. את מוכנה? בן 20. ב-24 באוגוסט הוא יהיה בן 21. מקווה שעזרתי,
שמרית.

ללו

New member
בטח שעזרת...תודה../images/Emo24.gif

עכשיו אני יודעת שמבחינת גיל זאת לא כזו בעיה
נשאר לי רק להתגבר על המרחק ועל העובדה שאין לי סיכוי אצלם
אחחחח...הפרטים הקטנים האלה...תמיד הורסים הכל!
נו טוב...אני אתגבר
נשיקות

חחחחחח ../images/Emo6.gif

ארבע שנים זה כלום! יש לך סיכוי!
את תזמיני אותי לחתונה, נכון?
כן, אני אביא
. אמממ.. תשמעי, אני יכולה להשיג לך דרך להתכתב עם טריסטן. אולי זה יעזור לי להיכנס לחתונה ולתפוס את הזר. חחחחחח
שמרית.

ללו

New member
כן! ברור שאת מוזמנת!../images/Emo140.gif

רגע...ברצינות את יכולה למצוא לי דרך להתכתב איתו? אם כן אני אוותר לך על מתנה לחתונה....(לא לגמרי...אבל אני ארשה לך לקנות משהו לא ממש ממש יקר...) ולא רק שתתפסי את הזר - אני אפילו אזרוק אותו ישר אליך! איך זה?
נשיקות

כל מי שרוצה לדבר עם טריסטן! לכאן../images/Emo70.gif

Chad Murray 11271 Ventura Blvd.,PMB 248 Studio City, CA 91604 Chad Michael Murray c/o Gilmore Girls Warner Bros. 4000 Warner Blvd. Building 2222 Burbank, CA 91522 האב פאן!
שמרית (ואומרים תודה).

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני יודעת מה תיקני לה ליומולדת

מזלגות קטנים לזנבות של לובסטרים
ותודה

ללו

New member
תודה! תודה! תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

אני הולכת לכתוב לטריסטן! !yey מסכן...הוא בטח יחטוף התקף לב מהתרגשות כשהוא יקבל את המכתב שלי... הוא תמיד חלם לקבל מכתב ממני
מעניין איך הוא יתמודד עם זה... אני הולכת לכתוב וכשהמכתב יהיה גמור אני אכתוב אותו פה בפורום ותגידו לי מה אתם חושבים טוף? אהה...כן...ושוב - תודהתודה תודה תודה!!! עשית לי את היום... דרך אגב, לא הייתי כאן כמה ימים כי המחשב היה בתיקון בגלל זה התודה הגיעה רק עכשיו...
נשיקות

lily p

New member
אמ.... ../images/Emo29.gif

זה לא ממש קשור... וזה גם קצת אוף טופיק אז תגידו לי אם זה מפריע לכם שיש עוף... מה אתם חושבים על זה שלוקחים שחקנים מבוגרים לשחק נערים בגיל ההתבגרות? למשל כמו בדוסון, שדוסון הוא בן 20 ומשהו והוא משחק נער בן 16 והשחקן הכי מבוגר שם הוא ג´ק שהוא בן 28 או 29... סתם, עניין אותי...
שפרה, כבשת הירח

Mooa-Numi

New member
קר סמית´ (ג´ק) בן 30

וג´יימס ואן דר ביק (דוסון)בן 27 (ועוד לידע-מרי צ´רי מפופוילר בת 32)

הוא בן 30../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
הוא זקן
שמרית.

z O e i

New member
לדעתי...

למרות שכולם שחקנים נפלאים והכל עדיין יש תחושת החמצה כזאת. כאילו, ניקח את דוסון למשל, הוא ממש לא נראה בן 16, אז יותר קשה להזדהות איתו. אבל בבנות גילמור לעומת זאת, הם נראים צעירים כולם. אם לא היו אומרים לי לא הייתי מנחשת שהם בני 20, אף אחד מהם, במיוחד לא אלכסיס בלדל!!

כן, אלכסיס נראית מאוד צעירה.

וזה טוב. זה עוזר לה לשחק את רורי בלי שיראו שזה מזויף..
שמרית.

אאאאאאאאההההההה

טריסטן נולד יום אחרי!!!!!!! (זאת אומרת לא בשנים.....אלא ביום היומולדת) אני ב-23 לאוגוסט והוא ב-24!!!!!! ממש מרגשששששששש לא??????! חחחחחחחחחחח

נחמד נחמד

לי יש יומולדת אחרי ה-4 באפריל (בושו אם אתם לא יודעים מה זה) אבל יום לפני טריסטן?! הלוואי.
שמרית.

למעלה