תגידו... תגידו מתי ההופעה הבאה של הדג-נחש? ב28/3? אני רוצה להיות בטווח שזו ההופעה הכי קרובה...
E e r a n666 New member 6/3/07 #1 תגידו... תגידו מתי ההופעה הבאה של הדג-נחש? ב28/3? אני רוצה להיות בטווח שזו ההופעה הכי קרובה...
M moshe alfasi New member 7/3/07 #2 היה נחמד... אבל מאוד קצר, הסאונד היה גרוע, אבל עדיין היה פולל וויבז... הגעתי בקליפורניה וחשבתי שהפסדתי מלא, אבל לא =] סלאמת'ק.
היה נחמד... אבל מאוד קצר, הסאונד היה גרוע, אבל עדיין היה פולל וויבז... הגעתי בקליפורניה וחשבתי שהפסדתי מלא, אבל לא =] סלאמת'ק.
E e r a n666 New member 7/3/07 #3 לא הבנתי לא הבנתי מה הקור בין מה שאתה כתבת לבין מה שאני כתבתי!! אני שאלתי מתי ההופעה הקרובה ביותר שלהם ואתה ענית שההופעה לא הייתה משהו!! מה קשור?!?!?!
לא הבנתי לא הבנתי מה הקור בין מה שאתה כתבת לבין מה שאני כתבתי!! אני שאלתי מתי ההופעה הקרובה ביותר שלהם ואתה ענית שההופעה לא הייתה משהו!! מה קשור?!?!?!
E e r a n666 New member 7/3/07 #4 תיקון!!! לא הבנתי מה הקשר** בין מה שאתה כתבת לבין מה שאני כתבתי!! אני שאלתי מתי ההופעה הקרובה ביותר שלהם ואתה ענית שההופעה לא הייתה משהו!! מה קשור?!?!?!
תיקון!!! לא הבנתי מה הקשר** בין מה שאתה כתבת לבין מה שאני כתבתי!! אני שאלתי מתי ההופעה הקרובה ביותר שלהם ואתה ענית שההופעה לא הייתה משהו!! מה קשור?!?!?!