תגידו

תגידו

לאור המצב הבטחוני והעובדה שאנשים מתים כמעט כל יום בגלל מחבלים ולוחמים פלסטינים , לא כדאי שקצת תרדו מהקטע של הפלסטינאים ? כל השמות והכינויים שלכם ? הספר של עראפת למשל או הגדודים שלכם :שאאב פלסטיני..חליל אבו רבו לא חושבים שזה קצת צורם ומציק בתקופה הזו ? לי אישית , זה מפריע שחיילים שלנו נלחמים בפלסטינים ואתם עושים צחוק מכל העניין אני יודע שהכל בהומור אבל כל האתר שלכם והטורים האישיים שלכם נראים כמו אתר של הומור שחור רק בגלל המצב - לפני זה זה גם לא היה מצחיק אבל זה היה נסבל עכשיו זה סתם לא לעניין
 

dirtrider

New member
די להיות לחוצים!! אנשים שלא מבינים

הומור שכמותכם!
 

איתן כ.

New member
לחושש: הנה תמונה של חליל, יאסר

והחבר´ה על האופנועים, אולי תחשוש פחות. איתן שרואים אותו בצד שמאל למטה על הXR.
 
חוששני שהחושש חושש ללא שחישש...

חושש יקר, אינני יודע אם "זכית" (זכות מפוקפקת לכשעצמה..) להמנות על קומץ קוראי המקורי מימי פורום העמותה המקורי. הו אז הייתי מחלל... היה כמובן זמן ומוזה... נראה לי שלא. וכיוון שכך, אני מסב תשומת ליבך לכך שמזה חמישה חודשים ויותר כל מה שנותר מדמותו של חליל המקורי (בצער מסויים אם אתוודה) הוא השם ולעיתים הד"ש מסוהא... וכדי שתבין על מה אני מדבר ... אני מצרף דוגמא קטנטנה (הקובץ המצורף) מאותם ימים עליזים שהקנו לחליל את שמו הפובליציסטי... קרא אחי ותבין מאין באתי וממה נפרדתי... ואם אחרי כל זה - עצם השם "חליל" שנותר בדד מתפארת הסטירה של השאאב מציק לך... אז להערכתי גם לשר הביטחון של מדינת ישראל (FUAD) יש בעיה. ח.
 
חליל המחלל בחליל ומחלל הקודש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חליל אהובי , היועצת נפעמת מפיסת התיעוד ההיסטורית בעלת הניחוח מהבית...היועצת רוטטת מהתרגשות , חושיה מבולבלים עליה ,ואגודלה הבשרני מגיח
היועצת עוד לא הודתה למר מכסיקו , והיא לא תודה עד שחליל יחלל ויודה כי השרימפ זוטא עדין ברשותו( של החליל) ולא בידה של היועצת. השוב תגלח היועצת את רגליה השעירות והמחוטבות כי תשזוף בש´ בחליל?
 
אחותי חמדתי יפתי שבחגבי הסלע...

החשבת ולו לרגע קט כי בן נאוות המרדות לבית אבד-רבו יחמוד לו את התולע המוצ´אצ´וס פרי מזוודתו האלכוהולית של מקס ומוריץ??????......... אחותי, הזוטא שמור כבבת עינו (אלק, על העייני ועל הראסי) של ספר מחלפותיו של ה.... (ללא ציון השם המפורש - מחשש עינה בישה של החושש) עמוק עמוק במזווהו הצונן של .... ותחת השגחה עליונה של ה... בכבודו ובעצמו. לא חליל יחמוד אשת רעהו, והזוטא לעניין זה - אשת רעהו! וביננו, אילו רצה חליל לעבור על הדיבר השמיני בעניין ההוא של החמדה... האם דווקא יבזבז את חדוות העבירה על שרץ האדמה???????.......... הספר יחסוך לנאמניו בשבת הקרובה את הסבל העז שבקורח הבלתי נסבל לשהות במחיצתו המעיקה על כל המשתמע, וזאת לאור דבריו החד משמעיים של החושש לגבי נוכחותו, נחיצותה, חיוניותה, ונאותותה. אי לכך, אחותי, טקס העברת הזחל השיכור יעבור למועד מאוחר יותר בקלנדר היהודי... וכן, אחותי, חליל געגוע מתגעגע לרגליך השעירות, המחוטבות והמבושמות. שלך בערגה ח.
 
למעלה