תגידו,

תגידו,

מישהו יודע במקרה מה נסגר עם שידור העונה החמישית של סמולוויל? האם ישדרו אותה שידור שבועי? והאם יש אפשרות שנוכל איכשהו לשכנע אותם לעשות את זה שידור יומי, אני בטוחה שאף אחד מאיתנו לא רוצה שסמולוויל יתחיל להיות שידור שבועי, במיוחד לא כבר שיתרגלנו לשידור יומי. לדעתי זה לא בסדר מה שהם עושים, ממש לא בסדר והם יאבדו ככה הרבה צופים.

מיכליא3

New member
תשובה

הנה השאלה ששאלתי אותם: "שלום, שמי מיכל שפירא, ניסיתי לשלוח הודעה דרך "צור קשר" באתר האינטרנט שלכם, ואני חושבת שלא הצלחתי ולכן אני כותבת שוב. רציתי לשאול האם מתוכנן בלוח השידורים שלכם בעתיד לשדר את העונה החמישית של התוכנית "סמולוויל"? אם כן (ואני אשמח שכן...) תוכלו בבקשה לומר לי באיזו מתכונת היא תשודר (שידור יומי או שבועי) וממתי יתחילו השידורים? בתודה מראש מיכל" והנה התשובה שענו לי: "העונה החמישית של סמולוויל תשודר לקראת הקיץ. כשיהיו בידינו פרטים נוספים נפרסם אותם באתר האינטרנט, בפורום, וכמובן בערוץ עצמו. בברכה צוות, AXN " אז- נצטרך לחכות בסבלנות....

בקיץ????../images/Emo184.gif

זה אומר שתהיה פגרה בין העונה הרביעית לחמישית?

slayer510

New member
באסה

לא מספיק שידור שבועי?! עכשיו הם גם רוצים לשדר את זה לקראת הקיץ?! איזה זבלים!!! ב-YES עוד מעט הם מתחילים לשדר את העונה השישית של סמולוויל בתאריך 15.3.07 איזה כיף להם!!!!!

לנו יותר כיף../images/Emo184.gif

ראינו 4 עונות שלמות בשידור יומי! מה עוד אפשר לבקש? הם היו צריכים לחכות שבוע שלם עד לפרק הבא... ככה זה אצלי עם אבודים, וזה נורא, כי פספסתי מלא פרקים...

TheLost

New member
כן, אה, תענוג לראות 4 עונות בשידור

יומי. 6 שנים אחרי שהם שודרו לראשונה.

kripto

New member
לי יש את כל העונות של לואיס וקלארק

ב-12 דיסקים של די וי די , אבל בלי תרגום והאיכות לא משהו לצערי , קניתי את זה דרך e-buy

Guitar Girl1

New member
אממ..

שימי לב שאנחנו מצמצמים פערים ממש מהר בעקבות העובדה שזה שידור יומי.. העונה ה6 עכשיו בארה"ב בשידור שבועי ואם ישדרו את העונה החמישית בשידורים יומיים אז נגיע למצב שהיא תיגמר לפני העונה ה6 בארה"ב. אז לא בטוח שזה הדבר הנכון. (אם כי הדבר הנוח והכי כייפי!
) מה שחשוב שכן ירכשו אותה ושכן נראה..

tiltal0

New member
יש בזה משהו

בגלל זה אני חושב שהכי טוב אולי פעמיים או שלוש פעמים בשבוע. ככה ישאר פער וגם לא נצטרך לחכות שבוע לכל פרק.

לאלא, שיהפכו לשידור שבועי.

כך אני אפסיד פחות בצבא ]]: שבת אחרונה של מלש"ביות ]: סניףסניף

c a r n y

New member
שידור שבועי עדיף על יומי

זה גם יותר נוח..ויש למה לצפות בכל שבוע
בכל מקרה זאת דעתי..ודווקא שידור שבועי מושך יותר צופים. ד"א, את יודע מה את הולכת לעשות בצבא?

כן, יודעת. מחר ]:

אני הולתכ להיות חוקרת מודיעין אוויר. וואי, בכל פעם שאני אומרת את זה, אני מרגישה בצורך אי-רצוני כזה, להוציא חרב מאיפשהו ולעשות תנועה כזו, ולצעוק " אה- יאאאא !", כזה. לא יודעת למה D: ומחר אני מתגייסת, אז אני אנצל את ההודעה הזו להודות לכם על שהות אומנם קצרה, אבל מקסימה בפורום הזה. אני בטח אאבד עניין בסמולוויל, כי לא יהיה לי מתי להשלים את כל הפרקים. עוד סדרה שתמות לה]: אולי אחריי הצבא אבל, כשיהיו שידורים חוזרים. בקיצור, תודה ולהתראות.

Gaunt

New member
גיוס נעים!!../images/Emo195.gif../images/Emo24.gif

המוןהמון בהצלחה

וואו../images/Emo184.gif

יום לפני גיוס?? וואלה שיהיה לך ממש בהצלחה! תנסי להעביר תיום הזה כמה שיותר מהר, אבל אחרי זה תקחי ת'זמן ותהני לך מככככככככלללללללללללללל הימים בטירונות...

c a r n y

New member
תתנחמי בעובדה

שיש אנשים שהולכים לעשות צבא 10 שנים
אז אם לך בא להוציא חרב..תארי מה לי בא לעשות.

Torn Identity

New member
בהצלחה, שיפשוף נעים! ../images/Emo8.gif

חזרי אלינו בשלום וספרי לנו חוויות.

למעלה