כן כן, העולם, או כפי שהוא משתקף בפורום אגדות רוק שייך לצעירים, ובחלק מהמהפכה דצ"ב, לשעבר אצ"מ, הצטרף להנהלת הפורום. אני שמח לראותו פה במשרד לידי, ומאחל לו שבקרוב יזכה לבעוט עוד דינזאור זקן החוצה. הלאה השימון פרסים. יאללה דצ"ב, אני כבר כותב הודעת "כסף בלי לעבוד" באחד הניקים הבדויים שלי, ונראה לאיפה אתה דוחף אותה
אני משוכנעת לחלוטין שאתה האיש הנכון לעבודה ובטוחה שלכונו יהיה כיף לא נורמלי. אז באמת, שיהיה המון המון בהצלחה יקירי. ואל תלחץ, אמנם רובנו לא חיים במציאות, אבל לשרשר אנחנו עוד איכשהו מצליחים. /tapuzforum/images/emo13.gif
סופסוף יורד גיל ההנהלה הממוצע מתחת לזה של בוב דילן ויש עם מי לעבוד. דצ"ב איש מבין עניין עם פוטנציאל שיקומי גדול לחוקי הפורום שמזמן זקוקים לריענון כמו למשל הצמדת סמל של נעץ לכל שרשור פרוג למשך 24 שעות (36 אם זה ג'נסיס). בהצלחה בוטל ואל תחשוש מאיומי הפאנקיסטים. זכור איך גמר סיד וישס
אני מבין שבודד לך ולג'וני בביצה לבד, אבל אם אתה חושב שתצליח לספח אותי אליכם עם המניפולציות הללו, אתה טועה בגדול, אני עדיין מעדיף לגמור כמו סיד וישס ולא כמו פיל קולינס, נניח.
אבל לצערי אולצתי להחזיר את החבר החדש הכי טוב שלי אתמול אחרי שיעור קרב מגע. למדנו להרביץ עם נשק בצורות יצירתיות ויעילות למדי. אבל אחרי הכל, יש גבול לכמה זמן מאחבנות פסיכוטכניות יכולות להסתובב עם נשק. מצד שני, בהתחשב בכל הנוער המג'אייף שבו נטפל, אולי זה רעיון לא רע בכלל אחרי הכל
כרגע הבנתי שזאת בעיה, יש שני מנהלים שהשם שלהם זה מילה קצרה ואח"כ ארוכה באנגלית... בנוסף המלה השניה מתחילה בB... לא שמים לב במבט ראשון מי כתב את ההודעה, וזה מונע ממני לסנן את המנהל הטמבל ולקרוא רק את ההודעות של המנהל הפחות טמבל! טוב, המהפכה צריכה להתחיל מוקדם ממה שחשבתי...