תגידו

LadyG

New member
תגידו

רק אצלי במחשב דני בוטלנק נהייה כחול? לא צריך לתת לו בראש במזלטובים? אף אחד פה לא ממש מתפקד.

John Barleycorn

New member
מהפכה בפורום

כן כן, העולם, או כפי שהוא משתקף בפורום אגדות רוק שייך לצעירים, ובחלק מהמהפכה דצ"ב, לשעבר אצ"מ, הצטרף להנהלת הפורום. אני שמח לראותו פה במשרד לידי, ומאחל לו שבקרוב יזכה לבעוט עוד דינזאור זקן החוצה. הלאה השימון פרסים. יאללה דצ"ב, אני כבר כותב הודעת "כסף בלי לעבוד" באחד הניקים הבדויים שלי, ונראה לאיפה אתה דוחף אותה

Jflyaway

New member
כבוד לאצ"מ דב"נ !

כסח את הזקנים ידידי. בעט בעכוזיהם! YYEESSSSSSSSSSSSS kick out the jams motherfucker

wawadhani

New member
איזו הפתעה נעימה!!

מזל"ט דב"ק! שיהיה בהצלחה! יפה לך כחול...

garcia

New member
מברוק

אז אחרי הראיונות, המבחנים והגיבושים במחנה טירוני תפוז הגיע הרגע האמיתי בחיי כל לובש כומתה כחולה
- לשרשר הודעות ל-off. שיהיה

strangebrew

New member
בחירה מצויינת /tapuzforum/images/emo13.gif

אני משוכנעת לחלוטין שאתה האיש הנכון לעבודה ובטוחה שלכונו יהיה כיף לא נורמלי. אז באמת, שיהיה המון המון בהצלחה יקירי. ואל תלחץ, אמנם רובנו לא חיים במציאות, אבל לשרשר אנחנו עוד איכשהו מצליחים. /tapuzforum/images/emo13.gif

Barmelai

New member
רוח צעירה נושבת בפורום ../images/Emo24.gif

סופסוף יורד גיל ההנהלה הממוצע מתחת לזה של בוב דילן ויש עם מי לעבוד. דצ"ב איש מבין עניין עם פוטנציאל שיקומי גדול לחוקי הפורום שמזמן זקוקים לריענון כמו למשל הצמדת סמל של נעץ לכל שרשור פרוג למשך 24 שעות (36 אם זה ג'נסיס). בהצלחה בוטל ואל תחשוש מאיומי הפאנקיסטים. זכור איך גמר סיד וישס

צ'מע ברמלאי,

אני מבין שבודד לך ולג'וני בביצה לבד, אבל אם אתה חושב שתצליח לספח אותי אליכם עם המניפולציות הללו, אתה טועה בגדול, אני עדיין מעדיף לגמור כמו סיד וישס ולא כמו פיל קולינס, נניח.

Barmelai

New member
אם אתה מתעקש ../images/Emo13.gif

אפשר לארגן לך את זה די בקלות. אלינה יצאת שבת כבר?

strangebrew

New member
אלינה יצאה שבת..

אבל לצערי אולצתי להחזיר את החבר החדש הכי טוב שלי אתמול אחרי שיעור קרב מגע. למדנו להרביץ עם נשק בצורות יצירתיות ויעילות למדי. אבל אחרי הכל, יש גבול לכמה זמן מאחבנות פסיכוטכניות יכולות להסתובב עם נשק. מצד שני, בהתחשב בכל הנוער המג'אייף שבו נטפל, אולי זה רעיון לא רע בכלל אחרי הכל

pasteran

New member
מזלט טוב

באמת הגיע הזמן למהפכה. מקווה שתהיה יותר קשוח מהשותפים הרכרוכיים שלך

Abbe Faria

New member
מתנגד נחרצות למינוי...

כרגע הבנתי שזאת בעיה, יש שני מנהלים שהשם שלהם זה מילה קצרה ואח"כ ארוכה באנגלית... בנוסף המלה השניה מתחילה בB... לא שמים לב במבט ראשון מי כתב את ההודעה, וזה מונע ממני לסנן את המנהל הטמבל ולקרוא רק את ההודעות של המנהל הפחות טמבל! טוב, המהפכה צריכה להתחיל מוקדם ממה שחשבתי...

למעלה