תגידו....

האמיתית

New member
תגידו....

...לא היה לכם בעיה עם התגובה של טלי לצו המילואים שהיא קיבלה במלחמה? (היא אמרה שהעבודה שלה יותר חשובה מלהתגייס ולשרת כחובשת קרבית ע"מ לעזור לחיילים פצועים) ****אני ישראלית (ציונית ופטריוטית) גאה ומאושרת**** ****ידע והשכלה כללית זה כח**** ****האדישות הפוליטית-חברתית עוד תזיק בסוף לכולנו**** ****התנדבות רבותיי, התנדבות**** ****הגיבורים הלאומיים שלי: שרה אהרונסון, חנה סנש, טרומפלדור, חביבה רייק, אלי כהן, אליעזר בן יהודה, רחל המשוררת, אברהם (יאיר) שטרן - מי שלא מכיר שיפתח אנציקלופדיה/יקרא את הספרים של דבורה עומר*****והכי חשוב: תודה מראש על כל תגובה והמשך יום נעים לכולם

היא הגיבה בעיתון

ותגובתי הקצרה. לפחות היא עשתה צבא. זה גם הרבה לבקש בימינו מהדור הצעיר ומקהילת הסלב בפרט.

danit1234

New member
../images/Emo45.gif אבל לא משנה מה תמיד

תהיינה תלונות אין מה לעשות , כאילו סבבה יש מצב שלא הכי בסדר שלא הלכה, אבל בוא נגיד שיש עוד מספיק משתמטים שבכלל לא שירתו בצבא סתם כי לא היה בא להם אז לא נדבר בכלל על מילואים , אבל בגלל שזו אישיות מוכרת עושים רעש .

אבל כל הקטע הוא שהיא דוקא כן הלכה

היא לא התחמקה או הבריזה. היא הגיעה ליום הגיוס ולמקום הגיוס, התגייסה, הגישה בקשה לשחרור והמפקדים ראו לנכון לשחרר אותה. אולי כי לא היו צריכים אותה והיו להם מספיק חובשות לגייס שמנסיון זה תמיד קורה. יש מאות כמוהה, אולי כי העדיפו את סיבת השחרור שלה על פני אחרות. תמיד משחררים. פשוט בגלל שהיא "טלי שרון" אז עשו מזה כזה סיפור. טוב נו שיהיה ככה זה אנחנו. מתים על סיפורים, וככל שהם יותר מלוכלכים זה אפילו עדיף. לא נראה כי טלי מתרגשת מזה יותר מידי אז מי אנחנו שנתרגש?

danit1234

New member
חידשת לי קצת

לא בזה שאנשים אוהבים לעשות רעש מכלום זה ממש טיפשי , אבל ככה החברה שלנו[וחבל שככה] ולא נראה לי שנצליח לשנות אותה .

|נצל"ש| לא היה L&M בדרגסטור../images/Emo46.gif

אז קניתי וינסטון זהו סתם היה חשוב לי שתדעו...
וגם ממש משעמם פה על העיוורון

אממ זה לא ממש מדויק.

בארה"ב תמיד יוצאים נגד חברות הסיגריות. כועסים עיהן שהן מרויחות הון תועפות על חשבון הבריאות של הקהילה. ובכלל בעישון יש משהו מוזר שבו אתה בעצם פוגע ביודעין בבריאות שלך. ומעבר לכל זה יש ערך כלכלי אדיר לתביעות מסוג זה. מוציאים הרבה כסף מחברות הטבק. בכל אופן יצאו נגד המושג לייט, כי הוא כביכול מטעה את הציבור. ל"לייט" יש קונוטציות של דיאט, פחות ממכר, פחות לא בריא. אבל זה לא נכון. ערך הטבק בסיגריה אומנם יורד אבל מחליפים אותו ערכים של דברים לא פחות בריאים. מה לעשות משהו צריך למלא את ה100% של הסיגריה. בכל אופן כבר חברות הטבק שינו את הכינוי של הלייט ל"בלו לייבל" כי בדרך כלל הקופסאות של הלייט הן כחולות אז זה לא יהיה קשה למכור להתרגל אבל בגדול לא יפסיקו באמת לייצר את הלייט. הבנתי שעכשיו יש עוד איזה מאבק בנושא אבל זה יקח שנים. וגם אז לא באמת נראה לי שיוכלו לעצור א תופעת העישון המתרחבת. רק אולי יוכלו להרויח עוד קצת כסף על חשבון חברות הטבק המעשרות מיום ליום

לירון את חופרת../images/Emo6.gif

וטוב נו.. יפסיקו לייצור בשם הזה
וזה לא שווה הבלו לייבל האלה. לא כולם כחולים

זה לא חדש שאני חופרת

וממש לא מעניין אותי באיזה שם זה יהיה, רק שידאגו שתגיע אספקה חדשה של L&M לדרגסטור מתחת לבית שלי. זה כל מה שאני מבקשת

זה לא חדש

אבל אני רגילה שאת חופרת על דברים קצת יותר חשובים
ועצלנתי, לכי לחנות אחרת

למעלה