תגידו,

תגידו,

עוד מישהו במקרה היה רוצה בכל פעם שקורין מארחת מישהי בהופעה שהמישהי תרד כבר מהבמה ותיתן לקורין לשיר?
זה קרה לי גם כשאירחה את לאה שבת וגם את עטרי (ההופעות היחידות שהייתי)

האמת, מסכימה איתך לגמרי..

יש כאלו שהייתי שמחה לבעוט אותם כבר מהצליל הראשון של השיר..

sweettomato

New member
אמ...

ההופעה היחידה עם אירוח שהייתי בה הייתה עם דנה ברגר וההופעה הייתה מעולה, בלי קשר לדנה, אבל דנה בהחלט הוסיפה הרבה מאוד.

clyps

New member
../images/Emo45.gif בהחלט!!!!

ההופעה עם דנה ברגר באמת הייתה מוצלחת.. ולהבדיל מההופעה עם לאה שבת שנערכה בזמנו בקמלוט, דווקא לא ייחלתי שהיא תעלם מהבמה.. לגבי ההופעה עם גלי עטרי.. דווקא היה אירוח משובח.. והסיפור על האפרוחים ועל קורין מאוד הוסיף....
אני פשוט מחכה לאירוח של יהודית רביץ או של אביתר..

ולדמן

New member
דנה ברגר היא איכסה-

אבל מי שכותבת לה את המילים היא כזאת מדהימה

clyps

New member
ורד קלפטר../images/Emo99.gif

שני קלפטרים ידועים לכל, ושניהם מדהימים

ולדמן

New member
כן../images/Emo99.gif-

יש לי את שני אלבומי הסולו שלה:"לגמרי לא שקטים" מ-1990,ו"קו אדום קו שחור" מ-2001,ושניהם מדהימים
אם אין לך אותם,ממליץ לחפש(קו אדום קו שחור יש בכל טאוור,לגמרי לא שקטים חפשי בחנויות יד שניה).

clyps

New member
../images/Emo6.gif

תודה לך
יצא לי להיתקל בהופעה שלה ושל צ'רצ'יל.. מדהים

clyps

New member
דיי כבר!

דנה היא ההפך הגמור מפרחה.. נו באמת.. אם הייתם רואים אותה באירוח בקמלוט הייתם רואים שהיא מצויינת.. אז אל תבלבלו בשכל
היא עשתה עבודה ממש טובה... וביצעה מדהים את תמונה בכחול!

היא באמת תארח את אחד מהם? ^_^

זה לא שאני לא אוהבת את לאה שבת וגלי עטרי, אני שומעת אותם מעט בנפרד, פשוט..... אני אוהבת לשמוע את קורין שרה!

clyps

New member
חחחחחח כן גם אני....

אבל באירוחים עלייך לקחת בחשבון שיהיה פרק זמן מסויים ולא קצר בכלל שתשמעי קול אחר מלבד קורין
ולגבי אירוח של אביתר או יהודית... אין לי מושג... אני לא חושבת שמתוכנן משהו שכזה.. אבל תמיד אפשר לקוות..
כמובן שגם אירוח של רונית שחר, יתקבל בברכה..ואף בנוכחות!

הייתי בהופעה של קורין ורונית שחר..

וזה היה נפלא, ללא מילים. אבל אם קורין תארח את אביתר אני נשבעת שגם אם זה יהיה באילת אני אבוא..

clyps

New member
כנ"ל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וגם בבלגיה... אבל לא חכמה...

למעלה