תגידו...

adiville

New member
תגידו...

מי כאן "חטאה" בצפייה בסידרה האירוטית "יומן הנעל האדומה" ולו רק כדי לראות את דיויד ל-2 דקות בהתחלה ?
תארו לכם איזה הזוי זה היה שאני וחברה שלי, שתי פישריות בנות 14, היינו נשארות עד מאוחר כדי לצפות בפלא הזה
כאילו, התוכן של התוכנית בכלל לא דיבר אלינו אז וסתם נהנינו לראות את דיויד בסוף ובהתחלה והיינו עושות צחוקים ממה שהיה באמצע........חחחחחחחחח.......... המממממ.....בטח היום דווקא היה נחמד לצפות בזה

תגידי את צוחקת??????

ברור שראיתי כולל הפרק בהשתתפותו המלאאאאהההה . וכמובן הסרט שאותו יש לי איפשהו בארון.

Gilliana

New member
טוב, אני הייתי אז...

כבר ילדה גדולה - אז לא היתה לי בעיה...
האמת? לא אהבתי את הסדרה בכלל.

1Shir

New member
אני זוכרת את הסדרה

אבל באותה תקופה עדיין לא אהבתי את תיקים באפלה וגם לא את דייויד.. אז לא ממש צפיתי ואני לא זוכרת מה היה תפקידו של דייויד בכוח..

Julia307

New member
זו הייתה סדרה משעשעת למדי

אם אני זוכרת נכון, וגם אחת האופציות הבודדות להחשף לקצת אירוטיקה טלוויזיונית בימים ההם.

1Shir

New member
בימים הטובים ההם אני זוכרת שערוץ 3

היה משדר בכל יום שישי תוכניות אירוטיות-לייט... היתה סאגה שלמה ביני ובין ההורים שלי אם מותר לי לראות את זה או לא.. תכל'ס גם כשהם אמרו לא, התעלמתי מזה באלגנטיות... רק שלא יקראו פה.

adiville

New member
האירוטיקה של ערוץ 3 ../images/Emo6.gif

במסיבות הביתיות הבנים היו מדליקים את הטלוויזיה בסביבות 11-12 בלילה ומתחילים לצעוק בהתלהבות : "לסביות לסביות !!!"
יומן הנעל האדומה היה חמוד כי לפי מה שזכור לי, האירוטיקה שם היתה די "קלה". חוץ מהפרק שדיויד השתתף ואז הוא תפס את הבלונדה ההיא שם בסימטה חשוכה ו....!!! טוב, לא הייתי רגילה אז לדברים כאלה
אגב, לא הייתי מודעת לקיומו של הסרט ואז יום אחד ראיתי בלוח השידורים שמשדרים סרט באורך מלא בשם "יומן הנעל האדומה" בכיכובו של דיויד !!! זה היה ב-2 בלילה כשלמחרת היו לימודים אבל נו באמת..... כבר הייתי קצת יותר מבוגרת אז הסצינות הנועזות בסרט לא ממש "הפחידו" אותי חחחחחחח.........

למעלה