תגידו ...

Mullen2004

New member
תגידו ...

למרות שאני ממש רחוק מטסט ( שיעור 23 ) ... מישהו יודע אם מותר בטסט לשמוע מוסיקה ? ועוד שאלה ... למישהו יש טיפים לתת לי על חנייה ברברס ? תודה מראש .

Mullen2004

New member
כן אבל אני שואל

אם יש אנשים כאילו עם ניסיון שיודעים שיטות שיכולות לעזור ...

Mullen2004

New member
בקשר לשאלה 1

אם אני שומע מוסיקה שבוא נגיד שהוא ממש לא יאהב ... הוא יכול לבקש ממני לכבות ?

lsd600

New member
נראה לך המוסיקה מעניינת אותו?

שים מה שאתה רוצה, רק שלא יהיה חזק.. הוא מסתכל על הנהיגה שלך, לא מקשיב למוזיקה...

אולי המוזיקה לא..

אבל היה לי טסטר אחד לשני טסטים ובשני הטסטים בשעה עגולה הוא הגביה את הרדיו כדי שכל העיר שלי תוכל לשמוע חדשות.. אווווך היה כזה מעצבן!!!

רן88

New member
שניכם בני אדם

מן הסתם מותר לו לבקש ממך לכבות או להעביר תחנה ומובן שגם לך מותר (אצלי הטסטר כל הזמן שיחק עם הרדיו, אבל זה לא הפריע לי).

רן88

New member
גם למי שענתה לך יש ניסיון

למעשה, יש לה רישיון יותר זמן מלרוב הפורום. העניין הוא שחנייה זה אמנם טכני, אבל לא ברמה כזאת שאפשר להסביר לך בכמה משפטים באינטרנט איך לעשות את זה כמו שצריך. גם משפטים כמו "עד שהמדרכה נעלמת" ודומיהם נכונים רק במכוניות מסוימות ורק כשהמראות מכוונות בצורה מסוימת וכו'. שיהיה בהצלחה.

מימוזה21

New member
בשיעורי נהיגה שמעתי גלגל"צ

למרות שהמורה שלי רצה לשמוע חדשות...אבל כמה אפשר לשמוע חדשות? מוזיקה זה מרגיע... ובטסט עצמו הרדיו היה מכוון על חדשות כי הטסטר רצה לשמוע...ולפני הטסט הרדיו היה עובד אבל ברגע שראיתי את הטסטר כיביתי ואז כמה דק' בטסט עצמו הטסטר הדליק ת'רדיו. ומרוב לחץ שהייתי בטסט לא שמעתי אפילו על מה דיברו ברדיו ממש הייתי בעולם אחר...

"כמה אפשר...."?

חדשות זה כולה 3 דקות כל שעה- חצי שעה.. גלגל"צ טוחנים את אותם 3 שירים כל אותו חודש- כמה אפשר?

m a m i 1 8

New member
חח נכון

לי אישית כמעט בכל שיעור נהיגה יוצא לשמוע את השיר משהו ממני של הראל סקעת..זה הפך לעניין קבוע

למעלה