תגידו מישהו יודע באיזה פסנתר חשמלי אביתר משתמש כשהוא מנגן בהופעות?
K K u l i N e M e L New member 18/8/06 #1 תגידו מישהו יודע באיזה פסנתר חשמלי אביתר משתמש כשהוא מנגן בהופעות?
T TEENAGER1 New member 18/8/06 #2 חבל שלא שאלת אתמול.. הייתי בודקת בשבילך. בקש ממישהו שהולך לאינדיקה (עדי? ) או לזאפה. ואם אפשר לשאול, למה אתה מתעניין?
חבל שלא שאלת אתמול.. הייתי בודקת בשבילך. בקש ממישהו שהולך לאינדיקה (עדי? ) או לזאפה. ואם אפשר לשאול, למה אתה מתעניין?
K K u l i N e M e L New member 18/8/06 #3 סתם, מעניין.. אני חושב לקנות פסנתר חשמלי כלשהו, אבל אני מניח שהפסנתר שהוא מנגן בו הוא מהיקרים יותר... אבל עדיין, גם בהופעות הוא לא מנגן עליו בעוצמה שהוא היה מנגן על כל פסנתר פעם... שזה קצת חבל, אז קשה לשמוע כמה איכותי הוא באמת...
סתם, מעניין.. אני חושב לקנות פסנתר חשמלי כלשהו, אבל אני מניח שהפסנתר שהוא מנגן בו הוא מהיקרים יותר... אבל עדיין, גם בהופעות הוא לא מנגן עליו בעוצמה שהוא היה מנגן על כל פסנתר פעם... שזה קצת חבל, אז קשה לשמוע כמה איכותי הוא באמת...
ה העדי של עדי New member 19/8/06 #4 אני מניחה שאני אוכל לברר לך.. (יש מצב שאני נוסעת ) חוץ מזה אתה יכול לשאול אותו דרך האתר, אני מניחה שהוא עדיין עונה שם, למרות שפעם אחרונה ששלחתי לו הייתה לפני יותר משנה, הוא ענה לי יחסית מהר אני לא יודעת איך זה עכשיו
אני מניחה שאני אוכל לברר לך.. (יש מצב שאני נוסעת ) חוץ מזה אתה יכול לשאול אותו דרך האתר, אני מניחה שהוא עדיין עונה שם, למרות שפעם אחרונה ששלחתי לו הייתה לפני יותר משנה, הוא ענה לי יחסית מהר אני לא יודעת איך זה עכשיו
K K u l i N e M e L New member 19/8/06 #5 הוא כבר המון זמן לא עונה ולא מעדכן ולא כלום.. טוב נו תבדקי אם יצא לך תודה.