תגידו ?

תגידו ?

זה שאני עובדת מצאת החמה ועד צאת הנשמה זה אומר שאתם לא צריכים לקפוץ לבקר?
וזה שאני עשיתי רק חצי טון עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים זה אומר שבשל זה אתם לא קופצים לטעום משהו??
וככה זה יפה להשאיר אותי תלויה שעות על העץ לבדי.. בלי שאיש שם לב אלי?? נפל לי משוש ועוד לא מצאתי אותו
תגידו... זה נכון מה שאומרים שצער אינו משאיר סימנים?? שולחת לכל אחד מכם שקית של כוכבי געגוע רק טוב!!!

חחחחחחחח ....

גיחי גיחי גיחי גיחי ... סגול עושה דיאטה ... ואני .. איזה כיף לי .. יכולה לאכול הכל ... מבלי להרגיש אשמה ..
גחלילית .. הרי דיברנו וסיכמנו על אספקה יומית של גיגית עוגיות .. ולהגיד את האמת .. אתמול הגיעה לי רק חצי גיגית {השליח או .... ????
} אז בבקשה היום .. כשאחזור מהעבודה .. רוצה אני גיגית וחצי .. לתה של אחר הצהרים .. ועוד משהו יקירה .. ככל שעובר הזמן הצער מאבד סימן .. {וזה בדוק!}
אז שיהיה לך בוקר נפלא .. אני בדרך לעוד יום עבודה .. נתראה מאוחר יותר .. אבל לא מאוחר ..
חיבוקים נשיקות והמון אהבה ... שרון

שרוניייייייייייייי

אני ממש ממש מתנצלת על המשלוח של אתמול... היו בעיות במשלוחים...הנהגים, כלי התחבורה ועוד כל מיני...לכן שלחתי לך לפני 4 שעות שתי גיגיות ענקיות מלאות בעוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ובקבוק מיץ צוף בטעם מיוחד... ו...הצער... לא מאבד סימנים... הוא פשוט הופך להיות חלק מ... מקווה שאת מתפתחת יפה וכיאות
שאי ברכה ורק טוב!!!

יודע ש...

New member
גחליליתוש../images/Emo24.gif

אנחנו כאן איתך כל הזמן אל תבכי אוהבים אותך !!!!!!!

RomiVais

New member
אוי, גחלילית מקסימה.... ../images/Emo24.gif

אני כותבת פה מעט יחסית, מפאת חוסר זמן, אבל כל כך נעים פה. והיה לי עצוב ש"נטשו" אותך קצת. זה ממש לא ככה, אולי קרה שלא יצא להיכנס - זה הכל, אבל אין לי ספק שכולם מתגעגעים בחזרה. בינתיים קבלי
ממני רומי

רומייייייייייייייי

אין שמחה ממני לשמוע ולדעת שנעים לך כאן אתנו.... וזה בסדר שאנשים לא נכנסים, לכל אחד יש את העולם שלו ואני שמחה לדעת שלכל אחד יש עולם מלא להיות בו, ואני יותר משמחה לדעת שהוא ממלא!!! וגעגוע.... אמממממ זה כבר סיפור אחר.... שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

מתוקית.

New member
|חיבןק|גחלולההההה

מי אמר שנשארו לך עוגיות.. הפירורים שמצאת בכל פעם שהוצאת עוד מגש עוגיות את הפירורים האלו אני השארתי העוגיות היו יאמי משו מיוחד וחוץ מה]ירורים אני תמיד משאירה לך נשיקות באויר מוווואה
ג´ול

ODED99AA

New member
גחלילית

את יודעת איך אומרים מישו חייב לעשות תעבודה הקשה ואנחנו עצלנים מידיי בישביל זה אנחנו עובדים רק עם סוללות וכרגע הסוללות ניגמרו קראו לארנב שהולך והולך והולך והולך....... שיביא לנו כמה סוללות ספר

למעלה