תגידו

eynav br

New member
תגידו

מישהו יודע/מכיר מקום כזה שאפשר ללכת אליו בשביל ללמוד אנגלית? ועכשיו אני יסביר את עצמי בי"ס או משהו בארה"ב/אנגליה(או כל מקום אחר שאפשר ללמוד אנגלית) שכאילו הולכים לשם בשביל ללמוד אנגלית... לתקופה של שנה/חצי שנה, גרים שם וכו'.. סיבכתי קצת את מה שכתבתי, מקווה שתבינו. תודה

eynav br

New member
שזה אומר?

יש לך קישור לאתר כלשהו? ובכלל אם אתה יודע לכתוב לי מזה בערך אז אני אשמח

פינקיבו

New member
תשובה

1.זאת את ולא אתה(דקלה) 2.uwc הוא ארגון שבראשותו עומדים נלסון מנדלה והמלכה הירדנית נור.האירגון הזה נותן בכל שנה בערך 10-15 מלגות לתלמידים מישראל ללכת ללמוד בקולג בחו"ל עם עוד 200 תלמידים מכל העולם. בעיקרון,למיטב הבנתי התוכנית היא לשנתיים אבל יש מצב שתוכלי ללמוד רק שנה אחת. יש להם קולג'ים בכמה מקומות בעולם אבל אם את רוצה ללמוד אנגלית אז תנסי להתקבל לקולג בארה"ב או בקנדה. חשוב לציין שהם גם ממנים לך את המחייה בקולג בנוסף למלגה. בגלל שאת מחו"ל את יכולה לגשת למבחנים במדינה שלך. מחר אני אחפש את הקישור לאתר הישראלי של הארגון ואשלח לך! לילה טוב!

eynav br

New member
תודה

אמ.. אני לא מחפשת ללמוד בבי"ס בעיקרון אבל זאת יכולה להיות גם אפשרות... אני כאילו מסיימת בי"ס השנה... לא משנה אשמח לקבל קישור וסליחה!!!

פינקיבו

New member
תנסי את זה

http://www.campus-studies.co.il/SiteFiles/1/27/591.asp לימודי שפה בכל מקום בעולם שתבחרי מטעם חברת קמפוס הישראלית.

eynav br

New member
אבא שלי מחפש במדינת וושינגטון

כי יש שם קרובת משפחה מישהו מפה גר שם?? פאק למה זה לא קרוב לניו יורק או משהו...

eynav br

New member
לא, זה מדינה בארה"ב

ויש גם עיר בירה אבל זה לא קשור אחד לשני

matron

New member
חח נכון

עכשיו ראיתי איפה היא במפה.. היא ליד קנדה.

למעלה