תגידו...

תגידו...

100 ש"ח ל-DVD של PULSE זה מחיר טוב? חנות של דיסקים מקוריים באינטרנט שלחה לי את ההצעה באי-מייל. קניתי מהם כבר דיסקים והם סבבה. מה אתם אומרים?

The Walrus

New member
כן

בשביל DVD כפול באיכות טובה עם הרבה תוספות מיוחדות וכו' זה בהחלט מחיר טוב. אני כבר קניתי כאלה ב200 ש"ח ויותר (טוב, נו, רק אחד עבר את 200... האנתלוגיה של הביטלס. אבל זה 5 דיסקים). בקיצור, כן.

FunkyMonk

New member
למה לזיין תשכל?

אם אין לכם מושג אל תגידו כלום. המחיר בארץ הוא 99 שקלים לDVD. ככה שהמחיר הזה הוא בסדר גמור. לא זול מדי ולא יקר מדי.

Anuerysm

New member
ממש לא

עכשיו מפרסמים הרבה מבצעים שזה מגיע למחיר של 100 שקל אבל ראיתי שלוקחים על זה בתור מחיר רגיל כבר 190 שקל

FunkyMonk

New member
לא, לא ראית

אתה מדמיין. המחיר היקר ביותר הוא 139, באוזן השלישית. וגם זה רק בגלל שהם מוציאים אותו בהוצאה מוקדמת (הם כבר מוכרים אותו). ב"מוסיקה נטו" וברוב שאר החנויות המחיר הינו 100 שקלים לDVD הנ"ל. אם באמת ראית 190... אז זו עבודה בעיניים.

feel so low

New member
נצל"ש- שיר של רוג'ר מההופעה בארץ

היי רציתי לשאול אם מישהו יודע איך קוראים לשיר שרוג'ר שר(שיר מאחד האלבומי סולו שלו)? זה שיר על אבא שלו ובוידאו ארט שהיה בסוף השיר הראו תמונה כזאת של מפקד בצבא(אבא שלו) עם סכין בגב והוא היה בשדה פרחים.. זה שיר שרוג'ר שר לבד הוא והגיטרה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח.. בן

Tinty

New member
Southampton Dock.

אני בטוח ב90%~ שזה השיר. האפשרות השניה היא הFletcher Memorial Home, אבל הוא ארוך יותר וכולל סולו (של קילמיניסטר, אאל"ט). מלבד זאת, בסוף השיר גם הוצגו התמונות של מנהיגים כג'ורג' ווקר בוש, אוסאמה בן-לאדן, סדאם חוסיין, מרגרט ת'אצר ומנחם בגין.

לא

זה אמור להראות איך תקעו לרוג'ר סכין בגב (אפשר לראות שהחייל מחזיק ביד גלגל של סרט למצלמת קולנוע, הוא כנראה מתכוון לזה שהבמאי של הסרט החומה תקע לו סכין בגב...)

feel so low

New member
תודה לכולם

בסוף מצאתי זה הFletcher Memorial Home לא יודע למה חשבתי שזה שיר מהסולו שלו.. בכל מקרה התמונה הזאת של החייל עם הסכין בגב אני כמעט בטוח שזה מסמל את אבא שלו..

למעלה