תגידו

cold metal ass

New member
צודק ..

מודה בטעות , אני סתם מתנשאת :p שיבואו בכיף , זה מה שיפה במוזיקה , היא מקשרת אנשים הכי לא קשורים בעולם , רק מוזיקה תביא שלום .. ! ! ! (

pixyled

New member
מי שילם כמעט 400 שקל,

רק כדי להגיד 'הייתי שם'? I doubt that.

I am Cornholio

New member
זה לא ייאמן, אבל זה נכון...

ראיתי שם איזה ילדה מהשכבה שלי, שהשיר היחיד שהיא מכירה זה (נו נחשו..) דה וואל..... אבל בגלל שהיא טחונה בכסף אז לא היה אכפת לה להוציא 400 שקל סתם... לי אישית, אלו היו 375 השקלים הטובים ביותר שהוצאתי בחיים!

קיר קמט

New member
בשיא הפשטות - אין להם מספיק

קהל כאן כדי להביא לפה הופעה שתהיה משתלמת להם כלכלית. ולמרות הכל, גם את פרל ג'אם זה מעניין...

everynormal

New member
גם אני חושבת

שאין מספיק קהל פה. חוץ מזה הם כבר היו פה פעם אז לא נראה לי הם כל כך ממהרים לבוא

I am Cornholio

New member
אם אפיקה יכלו לבוא להופיע פה..

אז מן הסתם פרל ג'אם גם..
כאילו, אפיקה היא לא הלהקה הכי מוכרת בארץ (בעדינות..
)... ואם הם באו להופיע פה, אז מן הסתם פרל ג'אם יכלו לבוא גם, ואני לא מדברת על הופעה בבארבי...

J92

New member
../images/Emo54.gif אבל זה שונה ><

זה הרבה יותר שנים של עבודה,עם הרבה יותר יצירות והרבה יותר קהל אז איך אפשר לחשוב להכניס אותם לברבי בכלל?>< יהיה דוחק נוראי

I am Cornholio

New member
לא הבנת...

זה בדיוק מה שהתכוונתי... כאילו, אם אפיקה יכלו לבוא להופיע פה, אז מן הסתם פרל ג'אם גם... ואמרתי "ואני לא מתכוונת להופעה בבארבי.."... כאילו, אפיקה הופיעו בבארבי מכיוון שאין להם הרבה מעריצים כאן... אז פרל ג'אם יוכלו בקלות להקים פה חתיכת שואו, יש להם פי 10 מעריצים יותר מלאפיקה..

Mrs Floyd

New member
לידיעתכם פארל ג'ם כן היו בארץ.

קודם כל שלום לכולם. אני מאושרת שיש פורום כזה שנים חיפשתי פורום של פארל ג'ם=) אני אשתדל להיות חלק מהקבועים כאן. ואשמח לשתף בחלק מהידע שיש לי על פארל ג'ם. עכשיו בקשר לדיון הזה,אני דיי בשוק שאף אחד ממכם לא יודע אבל. פארל ג'ם כן היו בארץ,לפני 10 שנים. (כן אני מהזקנים של פארל ג'ם) הם היו פשוט בלי אדי.עם ניל יאנג במקום. אדי לא בא כי הוא שונא את האידיאולוגיה של המדינה הזאת,וביגלל שהוא שונא את ג'ורג בוש,ובוש תומך בנו. אני רוצה לציין שלאדי אין שום שנאה למדינה הזאת,רק לממשלה שלנו. שבוע טוב לכולם=)

למעלה