תגידו הופעות ביולי, יש משהו מעניין? (:
E Elfangor New member 25/6/06 #2 7/7 הופעת צהריים בזאפה יומולדת וכו'... יהיה כייף ויהיה מענין. זה הדבר היחיד הידוע לי ביולי כרגע, אבל יש ב29 ליוני אם את מוכנה להתפשר במעבדה ירושלים
7/7 הופעת צהריים בזאפה יומולדת וכו'... יהיה כייף ויהיה מענין. זה הדבר היחיד הידוע לי ביולי כרגע, אבל יש ב29 ליוני אם את מוכנה להתפשר במעבדה ירושלים
E Elfangor New member 25/6/06 #3 בלאט סורי, חשבתי שאני בפורום ברי לפה רק רציתי להגיד שהייתי אתמול בפאנקנשטיין בצוללת היה ממש ממש ממש כיף
בלאט סורי, חשבתי שאני בפורום ברי לפה רק רציתי להגיד שהייתי אתמול בפאנקנשטיין בצוללת היה ממש ממש ממש כיף
M MenDelSonspirit New member 25/6/06 #4 לכל הירושלמים... הולכים להיות ימי שישי מגניבים לאללה במשכנות שאננים בצהריים. שווה להגיע. יהיה קולולוש, פאנקנשטיין ועוד דברים טובים. יהיה גם ג'אז בערבי יום חמישי. צריך עוד לברר.
לכל הירושלמים... הולכים להיות ימי שישי מגניבים לאללה במשכנות שאננים בצהריים. שווה להגיע. יהיה קולולוש, פאנקנשטיין ועוד דברים טובים. יהיה גם ג'אז בערבי יום חמישי. צריך עוד לברר.
M mrfunk New member 26/6/06 #6 the fans במשכנות שאננים ב30.6 בירושלים ב28.6 בפרילנד בתל אביב כנסו לאתר של הפאנס בשביל עוד מידע. רוקנרול פאנקי שינענעו לכם תאשכים!
the fans במשכנות שאננים ב30.6 בירושלים ב28.6 בפרילנד בתל אביב כנסו לאתר של הפאנס בשביל עוד מידע. רוקנרול פאנקי שינענעו לכם תאשכים!