תגידו................... תגידו טום נשוי????????????
O ofir_einhorn New member 4/1/02 #2 אכן כן טום נשוי וגם מארק וטראביס אם אני לא טועה מאורס חשבתי שאת\ה יודע\ת הכל על בלינק?
B blinkme New member 4/1/02 #3 טוב........... אני אמרתי אם טום נשוי כי אני ידעתי שהוא מאורס אבל לא ידעתי עדיין שהוא התחתן לא הייתי בטוחה וטראביס נשוי גם הוא כבר התחתן
טוב........... אני אמרתי אם טום נשוי כי אני ידעתי שהוא מאורס אבל לא ידעתי עדיין שהוא התחתן לא הייתי בטוחה וטראביס נשוי גם הוא כבר התחתן
B blinkme New member 4/1/02 #4 טוב........... אני אמרתי אם טום נשוי כי אני ידעתי שהוא מאורס אבל לא ידעתי עדיין שהוא התחתן לא הייתי בטוחה וטראביס נשוי גם הוא כבר התחתן
טוב........... אני אמרתי אם טום נשוי כי אני ידעתי שהוא מאורס אבל לא ידעתי עדיין שהוא התחתן לא הייתי בטוחה וטראביס נשוי גם הוא כבר התחתן
A Alinush182* New member 4/1/02 #5 בטחחחחח! וגם מארק נשוי וטרוויס מאורס עם אני לא טועה והנה תמונה מהחתונה של טומי, ואישתו שגנבה לי את טומוש מתחת לחופה!}-: אני הייתי אמורה להתחתן איתו.. ביי בייייייייי ואני אצרף לך גם תמונות של החברות של מארק וטרוויס
בטחחחחח! וגם מארק נשוי וטרוויס מאורס עם אני לא טועה והנה תמונה מהחתונה של טומי, ואישתו שגנבה לי את טומוש מתחת לחופה!}-: אני הייתי אמורה להתחתן איתו.. ביי בייייייייי ואני אצרף לך גם תמונות של החברות של מארק וטרוויס
A Alinush182* New member 4/1/02 #7 ארוסתו של טרוויס רציתי לכתו "ארוסתו של טרוויסוש" אבל משום מה זה לא נישמע טוב...
S Sham 69 New member 5/1/02 #9 ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif