תגידו,

Guybrush Marley

New member
תגידו,

מישהו יודע איפה בארץ אפשר להשיג ספרים כמו "Leaves From the Inn of the Last Home" או אטלס של קרין?

RoCKeR121

New member
בארץ קשה לי להאמין שתמצא

ובכלל קשה למצוא את שני הספרים האלה כי הם כבר לא יוצאים במהדורות חדשות...היה לי פעם את האטלס על המחשב אבל זה ממש מציק לקרוא אותו מהמחשב...

strahd

New member
אי אפשר להשיג את הספרים האלו

שני הספרים האלו יצאו מהדפסה לפני שנים רבות מאוד ולמי שיש אותם הרוויח ובגדול. מעבר לכך, השנה התבשרנו כי כותבת אטלס רומח הדרקון הלכה לעולמה.

strahd

New member
יש לי את האטלס

לא סבלתי את הפונדק האחרון. למה אני צריך אותו, כדי לדעת איך שרים בדיוק את שיר החתונה של סהר-פז? זה היה סתם ספר. על אף שאישתי עד היום מכינה לי את תפוחי האדמה של אוטיק על פי המתכון המקורי, וזה טעים לאללה. וחבל על הזמן כמה שזה משמין.

חזקקק!!!

וואי אתה צריך לפרסם פה את המתכון במאמרים [נו, אני רוצה שאמא תכין לי
]

flint15

New member
גם אני!!!!!!!!!!../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif|בבקש

תשים (בבקשה)

Guybrush Marley

New member
אם לכולם היה את הפונדק האחרון

אז הפורום היה מוצף בהודעות מזל טוב ללאורנה ב7 ביוני. הא. סיבה טובה לקנות את הספר.

someboddy

New member
אבל לחלק מהאנשים כאן יש אותו

ולא ראיתי שהם איחלו מזל טוב ללאורנה ביום רביעי שעבר...

python 4

New member
תבדוק בבקשה מתי היומולדת של קיטיארה

את זה חייבים לציין. אני אכניס את זה ללוח אירועים של הפורום, ונעשה באותו יום חגיגה

Guybrush Marley

New member
טוב אז לקיט

יש ב31 לאוקטובר. ואף אחד לא לשכוח שלרייסטלין (וזה אומר שגם לקרמון, אהמ, הם תאומים) יש ב17 ליוני, שזה עוד מעט.

Guybrush Marley

New member
חחח עברתי עכשיו על הפונדק האחרון

(יש לי אותו במחשב, כמו שאמרתי קודם) ויש שם את התה של רייסטלין. למה שמישהו ירצה להכין את זה עם טורחים להזכיר בספר שוב ושוב שזה מגעיל?

למעלה